Superdelite е първата от иновациите на Riese & Muller за 2020 година

Riese & Muller Superdelite
2020 Riese & Muller Superdelite

Вече ви показахме доста от очакваните модели за следващата година на основните играчи в сферата на електрическите велосипеди. Ако обаче сте фен на екстравагантната немска марка Riese & Muller, най-вероятно с трепет очаквате и се питате дали се чуват новини от немския град Мюлтал. Да, новините са много и тепърва предстоят.

Сега само ще ви загатнем за един от обновените модели – Superdelite. Той е перфектният пример за визията и идеите на компанията Riese & Muller като цяло – уникални рамки, висококачествени компоненти и технологии за максимално удоволствие и сигурност при управлението. При последното поколение на Superdelite, немската компания показва напълно обновена рамка. Кормилото и лапата също са актуализирани, като дисплея и светлините са интегрирани в тях, а кабелите са прибрани стриктно в тръбите. Също така, лапата е с регулируемо издигане. GX версията е пригодена за всички типове офроуд. Гумите са здрави и широки, вилката е въздушна, с ход 140 мм, а седалковото колче е хидравлично за лесна смяна на позицията на седене. Разработената от Riese & Muller технология за контрол осигурява най-високо ниво на комфорт, динамика и сигурност при спортно каране. Сцеплението е отлично, дори и при високи скорости. Към това трябва да добавим и изчистения и ненатрапчив дизайн на трите различни модификации на рамката. Възможността за двойна батерия отдавна е стандарт при немската марка. Двете батерии са напълно прибрани в долната и горната рамкови тръби. Двигателят е Bosch Performance Line CX от последно поколение. Той също е „прибран“ много елегантно в рамката. Срещу допълнително заплащане, производителят може да добави и RX чип, който предлага редица полезни и иновативни услуги, като защита против кражба и постоянно локализиране на електрическия велосипед. Superdelite може да се закупи в различни цветове и с разнообразна допълнителна окомплектовка. Базовата му цена е 6599 €.

Riese & Muller Superdelite Mountain
2020 Riese & Muller Superdelite Mountain

Superdelite Mountain 2020 е за тези, които искат да са на върха. За пръв път модел на Riese & Muller е оборудван с вилка с диаметър на стеншъните 36 мм. Ходът на окачването на тази версия е 150 мм. За стабилното управление помагат и гумите с ширина 70 мм, както и алуминиевите платформени педали. Знаем, че наред с мощния мотор, е важно и спирачките да са сигурни. А те са такива. Предният спирачен диск е с размер 203 мм и спирането с него е гарантирано. За тези, които обичат да карат и по тъмно ще кажем, че предната светлина с мощен лъч е част от стандартното оборудване. Друг важен компонент, който идва със закупуването на Superdelite Mountain 2020 e допълнителната батерия. Така с купуването му получавате общо 1000 Wh, готови да ви отведат до където сте решили. От Riese & Muller предлагат и опцията за смяна на веригата с ремък, като покрай това се подменят и още няколко компонента. Superdelite Mountain 2020 е наличен в няколко цвята и окомплектовки, като цената му започва от 7199 евро.

Ако очаквате и други интересни модели на немската компания, бъдете търпеливи. Много скоро ще имаме още новини и от тях.


ПРЕПОРЪЧВАМЕ ВИ ОЩЕ:

електрическо колело
електрически велосипеди Giant
електрически колела