ЗА НАС


      Еkolelo.bg е сайт, който цели да информира и популяризира велосипедния транспорт като по-достъпен, здравословен и екологичен алтернативен начин на придвижване. Сайтът сплотява малък екип от млади хора, които вярват в идеята за устойчиво развитие на велосипедния транспорт. В онлайн магазина ни ще намерите висококачествени електрически велосипеди.  В портфолиото ни са включени продукти на търговските марки Bergamont, Diamant, Trek, Reise&Müller, KTM и Haibike.

       Еkolelo.bg е собственост на немската фирма Tretmühle Stuttgart GmbH, представлявана от Иван Георгиев, който притежава магазин за велосипеди в гр. Щутгарт, Германия.
Идеята за създаване на подобен вид магазин изобщо не е случайна. От 2006 г. Иван Георгиев професионално се занимава с консултация на клиенти и продажба на велосипеди в Германия, а от 2008 г. се специализира в сферата на електрическите велосипеди от висок клас. Преди това Иван е бил национален шампион по даунхил и двоен слалом за България. Така постепенно с много упоритост и последователност Иван превръщa страстта към колоезденето едновременно в хоби и професия.
     Продуктовата гама на Еkolelo.bg включва само електрически велосипеди на водещи висококачествени немски, швейцарски и американски марки. Всички велосипеди, които предлагаме в сайта, ги сглобяваме и окомплектоваме в Германия, в сервиза на Tretmühle Stuttgart GmbH. Целта е да не се допуска компромис с качеството, дизайна и безопасността им.


Клиентите на Еkolelo.bg получават компетентно персонално обслужване, отговарящо на най-високите стандарти за такова.