ЗА НАС


      Еkolelo.bg е сайт, който цели да информира и популяризира велосипедния транспорт като по-достъпен, здравословен и екологичен алтернативен начин на придвижване. Сайтът сплотява малък екип от млади хора, които вярват в идеята за устойчиво развитие на велосипедния транспорт. В онлайн магазина ни ще намерите висококачествени електрически велосипеди.  В портфолиото ни са включени продукти на търговските марки Reise&MüllerKTM, GiantBergamont, Diamant, Trek, Haibike и др.

Идеята за създаване на подобен вид магазин изобщо не е случайна. От 2006 г. Иван Георгиев - един от сътрудниците на Ekolelo.bg, професионално се занимава с консултация на клиенти и продажба на велосипеди в Германия, а от 2008 г. се специализира в сферата на електрическите велосипеди от висок клас. Преди това Иван е бил национален шампион по даунхил и двоен слалом за България. Така постепенно с много упоритост и последователност Иван превръщa страстта към колоезденето едновременно в хоби и професия. През 2016 г. стартира страницата ни ekolelo, а през 2020 г. откриваме и магазина за електрически велосипеди в София. В този момент към екипа на Ekolelo.bg се присъединява и Калин Кюмюрджиев, който е управител на магазина в София.
     Продуктовата гама на Еkolelo.bg включва само електрически велосипеди на водещи световни производители. Всички велосипеди, които предлагаме в сайта, ги сглобяваме и окомплектоваме в нашия специализиран сервиз и магазин. Целта е да не се допуска компромис с качеството, дизайна и безопасността им.

Клиентите на Еkolelo.bg получават компетентно персонално обслужване, отговарящо на най-високите стандарти за такова.

Калин Кюмюрджиев - управител на Ekolelo.bg