сервиз и доставка

Електрически велосипеди

Вашата удовлетвореност е нашата цел. Ние Ви предоставяме, всичко от което се нуждаете за едно незабравимо изживяване.

КОНСУЛТАЦИЯ ПО ИМЕЙЛ ИЛИ ТЕЛЕФОН

Ние работим 6 дни в седмицата и сме винаги насреща, за да изслушаме Вашите въпроси, предложения или специфична информация за продукт. Използвайте нашият имейл или телефон 0988 838 214 (Mtel) за Вашите запитвания. При желание оставете  Вашия телефонен номер и в рамките на 24 часа ще Ви върнем обаждане. Ние ще Ви продадем електрическо колело единствено и само след консултация с нас.


100 % ЕЛЕКТРИЧЕСКО КОЛЕЛО ГОТОВО ЗА КАРАНЕ

Ние доставяме Вашето електрическо колело напълно сглобено и готово за каране.

Ние предлагаме качествена стока, която се монтира и окомплектова лично в сервиза на Tretmühle Stuttgart GmbH.


24 МЕСЕЦА ГАРАНЦИЯ

Предлаганите електрически велосипеди от нас са с гаранция от 24 месеца. Бъдете спокойни и се наслаждавайте на емоцията с избрания от Вас велосипед, а ние ще се погрижим за останалото.

Гаранционната поддръжка се осъществява в оторизирания сервиз за електрически велосипеди във веломагазин „Косев и Тинков“ в гр. Стара Загора.


14 ДНИ ПРАВО НА ВРЪЩАНЕ

Нашата цел е Вие да сте доволни от покупката на електрическото колело. Ако колелото, което сте закупили, не отговаря на очакванията Ви, винаги можете да го замените или върнете в срок от 14 дни от доставката му.


ДОСТАВКА И ПЛАЩАНЕ

В срок от 14 календарни дни след направено авансово плащане (10% от стойността на колелото) ще доставим Вашето електрическо колело. Останалата част от сумата за колелото се доплаща при доставка.

Доставката е безплатна до магазина ни в София.


Има ли все още причина да не купите колело от нас?

Даваме Ви възможност да се докоснете лично до голям избор от електрически велосипеди и да ги покарате. Ние ще Ви вземем от летището в Щутгарт и ще се погрижим за другите формалности. За повече информация се свържете с нас.