СЕРВИЗ И ДОСТАВКА

Електрически велосипеди

Вашата удовлетвореност е нашата цел. Ние Ви предоставяме, всичко от което се нуждаете за едно незабравимо изживяване.

КОНСУЛТАЦИЯ ПО ИМЕЙЛ ИЛИ ТЕЛЕФОН

Ние работим 6 дни в седмицата и сме винаги насреща, за да изслушаме Вашите въпроси, предложения или специфична информация за продукт. Използвайте нашият имейл или телефон 0877 922 955 за Вашите запитвания. При желание оставете  Вашия телефонен номер и в рамките на 24 часа ще Ви върнем обаждане. Ние ще Ви продадем електрическо колело единствено и само след консултация с нас.


100 % ЕЛЕКТРИЧЕСКО КОЛЕЛО ГОТОВО ЗА КАРАНЕ

Ние доставяме Вашето електрическо колело напълно сглобено и готово за каране.

Ние предлагаме качествена стока, която се монтира и окомплектова лично в сервиза на нашия специализиран сервиз и магазин "еколело.бг" в  гр. София


24 МЕСЕЦА ГАРАНЦИЯ

Предлаганите електрически велосипеди от нас са с гаранция от 24 месеца. Бъдете спокойни и се наслаждавайте на емоцията с избрания от Вас велосипед, а ние ще се погрижим за останалото.

Гаранционното обслужване на велосипеда се извършва в нашия специализиран сервиз и магазин "еколело.бг" в  гр. София, или в оторизирания ни сервиз в гр. Стара Загора - веломагазин „Косев и Тинков“.


14 ДНИ ПРАВО НА ВРЪЩАНЕ

Нашата цел е Вие да сте доволни от покупката на електрическото колело. Ако колелото, което сте закупили, не отговаря на очакванията Ви, винаги можете да го замените или върнете в срок от 14 дни от доставката му.


ДОСТАВКА И ПЛАЩАНЕ

В срок от 14 календарни дни след направено авансово плащане (20% от стойността на колелото) ще доставим Вашето електрическо колело. Останалата част от сумата за колелото се доплаща при доставка.

Доставката е безплатна до магазина ни в София.


Download
Сертификат от Bosch за e-bike диагностика
Certificate-Bosch.pdf
Adobe Acrobat Document 134.2 KB