Електрическите модели на KTM за 2018-та година

електрическо колело KTM

          KTM, мега играчът във велосипедната индустрия представи някои от моделите си за 2018-та година, които вече могат да бъдат намерени в каталозите на представителите на марката по света. Те са разработени спрямо последните иновации на Bosch, които вече сме ви представяли в нашия сайт. Снабдени са с новите мотори на немския производител, както и с прекрасно изглеждащата интегрирана долна тръба, наречена Bosch PowerTube 500. Иновациите придават на новите модели KTM доста по спортен и свеж вид. Изобилието от нови електрически модели на австрийския производител е наистина впечатляващо. Ние днес ще ви представим някои от тях.

Ще започнем с един истински красавец

KTM MACINA FLITE 2018

електрическо колело KTM

Лъскавият електрически велосипед, е предназначен за придвижване в града. Същия, през уикенда може да се превърне в чудесен спортен туристически велосипед. Благодарение на двигателя Bosch Performance Lline CX и Bosch PowerTube 500, с това бижу можете да изминете до 100 км преход. Като допълнение към стандартната версия, може да се добавят някои компоненти, за да се превърне в градска ежедневка. Просто добавяте калници, предна LED светлина на производителя Busch & Muller и задна светлина от Hebie. Перфектна комбинация от аеродинамика и комфорт. Чувството за комфорт идва благодарение на кормилото, контролера Bosch Purion и пост модернистичната амортисьорна вилка с 40 мм ход. Изпипано нововъведение, което ще бъде по магазините от пролетта на 2018-та година. Ние сега оставаме на градска вълна, за да представим и електрическия:

KTM MACINA GRAN 2018

електрическо колело KTM

Поредния очарователен нов модел в каталога на KTM за следващата година. Този велосипед, освен с новия модел електро мотор и PowerTube 500 на Bosch, е характерен и с необслужваемата си задната главина с 8 вътрешни скорости Shimano Nexus 8G Rapidfire. Чудесно решение към изтънчения и стилен дизайн. Който желае сигурен и надежден електрически велосипед за придвижване из града – Macina Gran 2018 е неговия велосипед. Качествени алтернативи на този модел са Macina Sport и Macina Style.

Градските модели на KTM за 2018

електрическо колело KTM

За харесващите класическите модели и за дамите, са моделите Macina Eight и Macina Style. И двата разполагат с Bosch Performance Active Line мотор, както и с интегрирана долна тръба PowerTube 500. С този мотор, класическите модели стават приятна и тиха компания по градските улици и алеи. При тях има модели, оборудвани и със системата за контрол Di2. За тези от вас, които са нетърпеливи да видят и трекинг моделите, ще кажем, че за поредна година, те се славят с високо качество и безотказна работа. Рамките на Macina Style и Macina Sport са специално разработени, за да се интегрира разработената от Bosch долна тръба PowerTube 500. Технологиите, използвани за производството на рамките на тези модели са обявени почти като научна фантастика. Хидроформиране, щамповане, CNC обработка – това са само част от процесите, през които минава една рамка, за да се достигне до този чист и естетически външен вид. Конусовидното чело повишава здравината на предницата на велосипеда и прави управлението по-стабилно, на местата където се налага да се излезе от гладката настилка. Друг интересен детайл, който е нов при трекинг електрическите велосипеди, е интегрираната степенка и вкараните в тръбите кабели и жила. 

електрически велосипед KTM

MACINA SPORT 2018 11ER

електрическо колело KTM
MACINA SPORT 2018 11ER  

Още с първият ни поглед към рамката виждаме, че моделите от тази серия са с интегрираната Bosch PowerTube 500 долна тръба. Надеждността е допълнена и с трансмисия Shimano XT.

MACINA STYLE 2018, серии 10ER и 11ER

електрическо колело KTM

При тези серии също виждаме интегрираната долна тръба PowerTube500, която на практика се среща при всички нови модели. 11ER серията е окомплектована с трансмисия Shimano XT, докато по-евтината серия 10ER е с трансмисия Shimano Deore. От KTM гарантират, че това са топ хибридни модели с модерна визия. 


E-MTB Моделите

За пристрастените към адреналина, засега, от KTM обявиха, че иновациите са: режимът EMTB Mode, който заменя предишния Sports Mode и новите модели електрически двигатели на Bosch. Клиентите получават автоматична настройка според индивидуалния стил на каране, който се определя от приложеното върху педалите усилие. Независимо, дали моделът е с двойно окачване или с твърда рамка, забавата е гарантирана.

Това беше просто малък поглед към новостите от KTM. За останалите нови модели ще ви съобщим, веднага щом получим информация и детайли.


ПРЕПОРЪЧВАМЕ ВИ ОЩЕ:

електрическо колело
електрически велосипед, предимства
електрически колела