Bosch Purion - компютър за електрически велосипед

Компактен и изчистен

Дизайнът среща функционалността. Purion е минималистичен компютър за всеки, който иска да вижда всичко на кормилото си, в най-спретнат вид, независимо дали кара в града или извън него. Ще имате всичката нужна информация само с едно натискане на бутона по време на каране. И това, без да е нужно да махате ръка от кормилото. Пет различни режима на спомагане ви дават индивидуална и прецизна помощ във всяка ситуация.

 

Bosch Purion e-bike Computer

Сред най-важните му отличителни черти са:

 

· Дисплей, показващ само най-важните параметри, като статус а зареждане, скорост, режим на каране, оставащ заряд, изминато разстояние, общ преход.

· Оптимална четливост – дори без подсветка, информацията на дисплея се разчита идеално.

· Напомняне за обслужване на велосипеда. При желание, можете да си настроите интервал, в който да ви се напомни, кога да отидете при механика си.

· Лесна диагностика. Отидете при вашия дилър, който ще провери състоянието на вашата система през micro USB буксата.

· Фокусирай се само върху най-важното. Пет степени на работа, които се настройват само с едно движение на палеца на лявата ръка.

 

Степените на работа са: Turbo, Sport/eMTB*, Tour, Eco и Off (двигателя не работи, но компютъра функционира). В режим Turbo, помощта от двигателя е моментна и силна. Подходяща е за спортно колоездене. В режим Sport/eMTB можете да управлявате, както в гората по сложен терен, така и докато се придвижвате в градския трафик. Tour е вашият режим, ако искате да правите дълги преходи с вашия електрически велосипед. Режим Eco предоставя лека, но достатъчно ефективна помощ. Максимална ефективност при дълги разходки. Когато решите да не използвате помощта на електрическия двигател, избирате режим Off. В тази ситуация Purion продължава да предоставя всичката нужна и важна информация. Ползвателите на този модел компютър, могат да активират и функцията за помощ по време на бутане на своя велосипед. С цел най-висока сигурност, помощта при бутане има две степени.

 

*Режим eMTB е създаден специално за моторите Performance Line CX. При него динамиката варира между режимите Tour и Turbo, в зависимост от стила ви на каране.

 

Bosch Purion e съвместим с моторите Performance Line CX, Performance Line и новите модели Active Line Plus и Active Line.

 


Bosch Purion Computer