Повече време на колелото и по-малко в колата с новия Trek Allant +

Trek Allant +
2020 Trek Allant +

Днес ще стане въпрос за едно свежо ново попълнение от щандовете на Eurobike 2019. На най-голямото вело изложение Trek представиха един от новите си модели за 2020 г. - Allant + като водещ модел за градска и пътна среда. Този елитен върхов модел на производителя на велосипеди комбинира в себе си умен и изчистен дизайн и мощността на системата Bosch.

Trek Allant +
2020 Trek Allant +

Тези от вас, които обичат да се придвижват основно с велосипед из града, ще намерят перфектния партньор в лицето на Trek Allant +. От една страна, имаме рамка, която е изработена от патентованите от компанията карбонови нишки. От друга, е вградената батерия Bosch, което e с опция за премахване и капацитет 500 Wh, или 625 Wh. На всички модификации е стандартно е поставен двигателят Bosch Performance Line CX. Този мотор, в комбинация с най-голямата батерия са идеална предпоставка много дълги преходи. Всичката важна информация се показва на удобния за използване контролер, също на компанията Bosch. Някои избрани модели са и с дисплей KioX, който има възможност за Bluetooth връзка с други съвместни устройства. И не на последно място, чрез KioX велосипедът може да бъде заключен и няма да може да се използва с друго устройство при евентуална кражба. Аксесоарите, като калници, багажник и автоматично активиращи се светлини, правят Trek Allant + готов за ежедневна употреба.

Trek Allant +

Във всяко едно отношение Allant + е създаден за колоездача“, казва Дарън Снайдър, директор на департамента за градски електрически велосипеди на Trek. “Искахме да създадем перфектното решение за придвижване, което да е не само бързо и забавно, а да бъде интуитивно и да не изисква големи усилия. Вярваме, че Allant + несъмнено може да замени автомобила“.

Trek Allant +
Trek Allant + Range Boost

Това не е всичко. Преходите с едно зареждане могат да се удвоят, тъй като Trek предлагат опцията Range Boost, която позволява лесно закрепване на втора батерия върху долната тръба на рамката. С нея се прибавят още до 500 Wh към капацитета на вградената. Всички модификации на Allant +, с изключение на тези с low step рамките имат опция за втора батерия. Allant + ще е наличен от тази есен, а според модификациите, цените ще варират между 3399 € и 5999 €.
Очаквайте на страницата ни още статии за моделите 2020 на компанията Trek, а във видеото по-долу е и нашата кратка видео презентация на някои топ версии. Абонирайте се и за нашия YouTube канал, за да виждате първи нашите видео материали от различни изложения и вело панаири.


ПРЕПОРЪЧВАМЕ ВИ ОЩЕ:

електрическо колело
електрически велосипеди Giant
електрически колела