електрическо колело, Drossiger 2017

Моделите на Drössiger през 2017 г.

През изминалите години немският производител Drössiger направи добро име с едно широко портфолио – от City до Enduro. Купувачите ценят преди всичко многото възможности за индивидуализиране на желаното колело. Те имат възможност да изборат не само различни варианти на оборудване, но също така и различни форми на рами. Освен това купувачите могат да решават за цветовото оформяне на колелото.

Drössiger предлага и електрически велосипеди и представи каталога с моделите си за 2017 година. При задвижването Drössiger разчита изцяло на Shimano и ползва доказания Steps E-6000 среден двигател , също и актуалното електрическо задвижване Steps E-8000 .

HTA STEPS COMMUTER – градски електрически велосипед за пуристи

Електрическият велосипед от тип твърдак/Hardtail принадлежи от самото начало към топ моделите на Drössiger. Тъй като моделът е особено използван в ежедневието Drössiger стартира новa Urban версия, базираща се на MTB модела. Рамката е напълно преработена и допълнена с гумите на WTB Horizon: обемистите гуми на Road-Plus Format се движат не само изключително леко, но също предлагат допълнителен комфорт. Commuter е оборудван със задвижване Shimano E6000 , което с "light offroad" го прави напълно подходящ за спортни цели.

електрическо колело, Drossiger 2017

TRA Steps – нов трекинг модел  XT T8000

При трекинг велосипедите ново попълнение е TRA със Shimano Steps E6000. Така TRA ще бъде оборудван с амортисьорна вилка както и леки и бързи гуми с повече грайфер, така може да се кара не само по асфалтови пътища, а и по лек пресечен терен. Системата е интегрирана така в рамата, че центърът на тежестта лежи централно и позволява изключително спортен стил на каране. TRA Steps моделите с мъжки или дамски рамки се предлагат в два варианта, оборудвани с компоненти Shimano XT T8000.

електрическо колело, Drossiger 2017

CTA STEPS DI2 – интелигентен модел, пълен автоматик

Моделите на Drössiger CTA Steps предлага пълно оборудване, съобразено с правилата за движение по пътищата, багажник и Shimano Steps E6000 задвижване. Така те става добър спътник за ежедневието. За 2017 година са на разположение градски електрически велосипеди също с интелигентна автоматика от Shimano. Така че няма нужда да мислите за превключване на скоростите, защото CTA Steps Di2 започва автоматично и гладко смяна на скоростите и се адаптира към вашия стил на каране. Моделите CTA се предлагат в три различни типове рамки: мъже, жени и Wave.

електрически велосипед, Drossiger 2017

Нови електрически МТВ-модели  велосипеди със SHIMANO STEPS

През 2017 Drössiger за първи път изкарва XRA Steps – електрически маунтинбайк с пълно окачване E-MTB Fully. Новият МТВ със задвижване Е8000) е толкова компактен, че може да се реализира типичната за Drössiger задница 435mm. Така моделът 650B+ Fully със 150 мм ход на рамката , благодарение на компактната си геометрия се кара пъргаво и маневрено като нормален маутинбайк. Двигателят Shimano E8000 предлага три режима на подпомагане. XRA Steps ще се предлага в три различни варианта.

електрически велосипед, Drossiger 2017

HTA STEPS – електрически велосипед с твърда рамка с ново оборудване

Идеалната компания за пресечен терен е HTA Steps . Специално за Offroad каране електрическият маунтинбайк е оборудване с нова рамкаRockShox Reverb и 650 В+гуми. Телескопичното колче за седалка прави HTA Steps изключително гъвкаво, докато Shimano Е6000 задвижването осигурява нужната пъргавост. В допълнение към версията Plus HTA Steps се предлага и с 29“ капли.

електрически велосипед, Drossiger 2017