Trelock и Haibike превръщат нощта в ден

Haibike Flyon Skybeamer 5000

Нощното колоездене е забавно и значително подобрява техниката на водача, независимо дали управлява обикновено, или електрическо колело. Haibike, съвместно с компанията Trelock, която произвежда заключващи устройства и светлини за велосипеди, разработиха светлинна система, благодарение на която нощното каране се превръща в лесна задача. Тя е наречена Skybeamer 5000.

Светлинната система осигурява ярка светлина дори и в най-тъмните периоди на нощта. Разработена е специално за електрическите колелета Haibike от новата серия Flyon, за които беше и предходната ни статия. Можете да видите и нашия видео репортаж от изложението Euro Bike 2018, в което показваме новите прототипи, както и други интересни модели Haibike. Интегрираната предна светлина има три режима на работа: 150, 300 и цели 5000 лумена. През деня може да се използва така наречената „бягаща светлина“, която работи на 150 лумена. Класическата къса светлина работи на 300, а силният лъч свети със сила 5000 лумена. Skybeamer 5000 не разполага с отделен фар за отзад, защото другата новост на компаниите е вградената задна светлина в задния триъгълник на рамката на Flyon моделите на Haibike.

Skybeamer 5000
Skybeamer 5000

Светлините могат да се активират по два начина. Ръчния режим се управлява от дистанционното управление, поставено на кормилото. Автоматичния режим разчита на светлинния сензор на дисплея на моделите Flyon.


ПРЕПОРЪЧВАМЕ ВИ ОЩЕ:

електрическо колело
електричеко колело Giant
електрически колела