Tern ще привличат корпоративни клиенти с програмата #BikesForBusiness

Tern BikesForBusiness
Tern GSD

Под наслова „Създадено и доставено“, точно преди седмица, на 29.11, Tern представиха своята нова програма #BikesForBusiness. Чрез нея тайванският велосипеден производител иска да помогне на компаниите да интегрират товарните електрически колелета по-масово в бизнеса. Още повече, Tern ще изготвят оборудване за всеки един корпоративен клиент, спрямо неговите нужди и изисквания.

Факт е, че електрическите велосипеди вече са сериозна част от трафика в Китай, Западна Европа и Северна Америка, a в останалите части от света бройката им се увеличава ежедневно. Употребата им в сферата на транспортните и куриерските услуги може да бъде изключително ползотворна, както за самата фирма, така и за служителите. Един от факторите, които подтикват тайванците към този ход са многобройните продажби на товарния модел от миналата година Tern GSD, който можете да намерите и при нас. Той стана популярен сред семейства и фирми, тъй като предлага голямо разнообразие от аксесоари и възможности за добавяне на различни екстри. Програмата #BikesForBusiness цели не просто да създаде специални модели, ами да приеме идеите и вижданията на фирмите, за създаването на техен електрически товарен велосипед. В допълнение към това се предлагат и различни решения за багажниците, кутиите, или дисагите, както и пространството на водача, които могат да бъдат брандирани с лого и надписи по избор на компанията поръчител. За тази цел е отворено облачно пространство в интернет, където специален софтуер помага на поръчителите, да изберат цветовата и визуална аранжировка. Осигурените предварително и гаранционно обслужвания на бъдещите клиенти улесняват допълнително работата на дистрибуторите на Tern.

Tern BikesForBusiness
Tern Cargo

Можете да разгледате спецификациите на Tern GSD в нашия онлайн магазин. Компаниите, които са заинтересовани към програмата #BikesForBusiness на тайванската компания, могат да посетят тяхната страница и да видят някои от изложените примерни дизайни.


ПРЕПОРЪЧВАМЕ ВИ ОЩЕ:

електрическо колело
електричеко колело Giant
електрически колела