R Raymon с още нови модели електрически велосипеди през 2020 г.

R Raymon Hardtail Kids
R Raymon Hardtail Kids

R Raymon, Husqvarna и R2R – това са три марки, които вело производителят Pexco събира под един покрив. Наскоро от градчето Швайнфурт излязоха новини, свързани с една от най-младите немски марки. Тя планира масивно разширяване на своята продуктова гама и достигане до повече хора. Ще бъдат представени градски, трекинг, крос и планински електрически модели с двойно окачване, както и модели за деца.

Pexico са декларирали своето доверие към двигателите на Yamaha. При някои от моделите на R Raymon ще се използва системата PW-ST, a при топ моделите ще се заложи на PW-X2. Само детските електрически модели ще бъдат оборудвани с двигател в задната главина от производителя SR Suntour. Електромоторът на японската компания е с приличните 50 Nm максимален въртящ момент и мощност 250 W. В курбелите на системата за поставени инфрачервени сензори, благодарение на които подпомагането при педалиране е винаги в оптимално количество. Цените на моделите за деца, носещи имната SixRay и FourRay ще бъдат около 1600 €. Начинаещите е-байкъри, които искат да изпробват двигателите Yamaha, няма да останат разочаровани, защото от Pexco ще предложат опция за детски колела с мотора PW-TE, но само по поръчка.

R Raymon Trailray E-Seven 11.0
R Raymon Trailray E-Seven

Флагманът за възрастни на компанията ще бъде електрическата планинска трейл мекица Railway E-Seven 11.0. Крайната цена на моделът ще бъде около 5500 €, а в окомплектовката ще са включени вилка и шок FoxFactory серията, 12-скоростна трансмисия Sram Eagle GX и гуми Schwalbe Eddy Current.

На трекинг сцената Pexco ще представят R Raymon E-Tourray линията. Тя ще е характерна с много удобна и приятна геометрия на рамката и спортно поведение. E-Tourray 8.0 ще бъде топ версията, с вградена батерия с капацитет 630 Wh на марката Simplo и 11-скоростна трансмисия Sram. Цената ще бъде около 3600 €.

Немската компания ще представи и два градски модела от начален клас. Това ще бъдат R Raymon E-Cityray 7.0 и 6.0. Те ще бъдат с двигател Yamaha PW-TE и с цена около 3100 €.


ПРЕПОРЪЧВАМЕ ВИ ОЩЕ:

електрическо колело
електрически велосипеди
електрически колела