Riese & Muller Load 60 – електрическият велосипед за ежедневни транспортни нужди

Riese & Muller Load 60
2020 Riese & Muller Load 60

Изключително повратлив, със спортен дух и динамика – това е успешният модел Load 60 от товарната линия на немската компания Riese & Muller. Какво е новото при него за 2020-а година? Най-напред, вече тук имаме задвижване с ремък, което означава, че вместо да правим профилактика и смазване на веригата, просто сменяме ремъка през 50 000 км. Съответно, задната главина е сменена с Rohloff и безстепенните предавки на Enviolo. От следващата година, бъдещите водачи на Load 60 ще имат възможност за избор между дисплеите Purion, Intuvia, или KioX, както и опцията за свързване на телефона с колелото чрез SmartphoneHub.

За Riese & Muller Load 60 са предвидени нов пакет с аксесоари. Това са: капак за товарната кутия, водоустойчива „кабинка“ от последно поколение за детските седалки, която може да бъде мека – сгъваема, или с твърд покрив. Последните се използват в комбинация с две детски седалки. Те също са нова разработка, която позволява различни варианти на настройка, както и пет точково захващане. Детските седалки могат да се поставят индивидуално. Настройването на ъгъл и височина е лесно и така се постига ергономична поза на детето, спрямо неговото телосложение и ръст. Допълнително удобство предоставят и джобовете в товарната зона, в които могат да се поставят ценни принадлежности и така те ще са защитени от вода и слънце. При Load 60 вече ще бъде възможно возенето на деца над 8-10-годишна възраст.

Сигурността при управлението на Riese & Muller Load 60 идва от технологията за контрол, разработена от немския производител и от новите стоп светлини. Технологията за контрол включва подвижен заден триъгълник, предно и задно окачване, както и поставен на еластична „възглавница“ товарен отдел. Тя осигурява достатъчно сцепление и отлично поведение при всякакви повърхности, дори и при висока скорост.

Load 60 е оборудван с новия двигател Bosch Cargo Line Cruise и е готов за най-различни ежедневни приключения. Тези които решат да стоят встрани от асфалтираните и натоварени улици, могат да си изберат GX версията, която е оборудвана за лек офроуд. Рамката позволява да бъдат поставени две батерии на нея, за да се получи общ капацитет от 1000 Wh, което е идеално за по-дълга семейна разходка с едно зареждане.

Ако карго велосипедите не са вашата страст, но ви допадат визията и идеите на Riese & Muller, може да разгледате какво друго ще предлага немския производител за 2020 г.


ПРЕПОРЪЧВАМЕ ВИ ОЩЕ:

електрическо колело
електрически велосипеди Riese & Muller
електрически колела