Pendix правят стъпка в бъдещето с новото си приложение за смартфони

Pendix eDrive Mobile Application

Приложението за смартфони на Pendix e съвсем ново и заедно с електромотора правят естествена връзка с велосипеда. От обикновено, го превръщат в умно електрическо колело.

 

Един месец преди изложението Euro Bike, производителят на афтърмаркет електрически двигатели за велосипеди от град Цвикау, Германия извади своя заек от шапката и представи приложението Pendix eDrive. Първоначално, новината не изглежда толкова впечатляваща, но в никакъв случай не е и маловажна, тъй като в днешни дни, умните аксесоари за електрически колелета са една от основните теми във велосипедната индустрия. Спортните и амбициозни колоездачи вече не са единствените, които искат техните колелета да бъдат оборудвани с най-новите и интересни устройства и компоненти. Каращите в градовете също искат да бъдат „в играта“.

 

Потребителите на електрическите двигатели Pendix, използвайки новото приложение за смартфони, могат да получат информация за моментната скорост на движение, изминатия преход, нивото на заряд на батерията, както и режимът на спомагане. Не на последно място са вградената в приложението навигация, и възможността телефона да се закачи директно за батерията на велосипеда. Д-р Кай Кител, продуктов мениджър на Pendix казва: „С приложението Pendix eDrive смартфона ни се превръща в удобен инструмент за управление на нашето колело, защото всички важни функции и тяхното управление е на едно място. Но ние непрекъснато работим и по подобряването му, както и по добавянето на нови интересни функции“. Томас Херцог, съосновател на компанията и неин главен мениджър добавя: „В близко бъдеще, към приложението ще бъдат добавени нови страхотни функции. Целта ни е, ползвателите на Pendix eDrive да си комуникират чрез него. Затова панаира (Euro Bike 2018) е перфектната възможност да представим тези новости. Тъкмо тогава ще съберем мнения от клиенти и журналисти.“

 

Компанията Pendix съществува от 2015 година и се помещава в немския град Цвикау. Тя произвежда електрически двигатели и комплекти за превръщане на нормални велосипеди в е-байкове. Двигателите им са безшумни, компактни, опростени и пасват естетично в почти всякакъв тип капли. Предлагат и два вида батерии. C Pendix500 може да се изминат до 160 км преход с едно зареждане. С по-малкия вариант Pendix 300, преходът е сведен до никак не скромните 100 км без презареждане. Водачът на колелото може да избира между три режима на спомагане.


ПРЕПОРЪЧВАМЕ ВИ ОЩЕ:

електрическо колело
електричеко колело Giant
електрически колела


Write a comment

Comments: 0