Haibike XDURO AllMtn Flyon с нагарада от Design & Innovation Award 2019

Haibike XDURO AllMtn Flyon, Centurion Numinis Trail E F3500, Ghost Hybrid SL AMR X S7.7 + LC и Husqvarna Cross Hard HC 9 – това е каймакът на планинските електрически велосипеди за 2019-та година. И четирите модела бяха отличени на таз-годишния форум Design & Innovation Award 2019.

Там се оценяват най-добрите и качествени продукти сред огромния избор от „невероятно иновативните“ в света на колоезденето. Форумът бе създаден с идеята, от една страна, за да ориентира хората в постоянно нарастващия специфичен пазар. От друга страна, той да бъде нещо като трибуна за производителите, които искат да покажат своите бъдещи иновации. Журито на Design & Innovation Award е съставено от журналисти от много националности, професионални тест драйвъри и експерти от индустрията. Те правят реални и обширни тестове, за да предоставят своите критични становища, които се ползват със сериозно уважение от производители, потребители и медии.

Haibike Flyon
Haibike XDURO AllMtn 8.0

Ето и обобщението на журито относно тествания Haibike XDURO AllMtn Flyon 8.0: „Чрез Flyon моделите си, Haibike показаха пионерски дух и, може би най-голям напредък от създаването на първите си електрически велосипеди насам. Окачването на XDURO AllMtn моделите е с ход 150 мм, което е в златната среда и ги прави изключително повратливи. Колелото, с неговата футуристична карбонова рамка и изключително мощния мотор HPR120S на TQ, ни караха да настръхваме изпробвайки всяка негова способност и оглеждайки всеки детайл по него. Haibike са създали една страхотна скулптура, а не безхарактерно събрани части в едно цяло.“ Ние смятаме, че думите на журито са повече от красноречиви. Към тях можем само да добавим и нашите поздравления. XDURO AllMtn 8.0, както и още много от новите модели е-байкове на Haibike можете да намерите в онлайн магазина ни. Във видеото ни от изложението Euro Bike 2018 можете да видите детайлно колелетата и изработката на карбоновите рамки.


ПРЕПОРЪЧВАМЕ ВИ ОЩЕ:

електрическо колело
електричеко колело Giant
електрически колела