Euro Bike 2018

Euro Bike 2018

Организаторите на водещото изложение на велосипеди в Европа – Euro Bike с удоволствие анонсираха, че тази година зад щандовете ще застанат над 100 нови участници. В това число са включени и някои „ветерани“, който за известно време не са взимали участие на панаира. Новите участници и техните продукти са фокусирани основно върху все по-нарастващата продукция на електрически велосипеди и компоненти за тях. „Пазарът на велосипеди се променя стремително. Бумът на колелетата с електромотор, от една страна, предизвиква сериозни рекорди в продажбите на много търговци, но от друга страна, налага големи промени в структурите на търговията. С промяната в концепцията на изложението, ние също отразяваме структурните повратности на пазара. Повишаващата се популярност на електрическите велосипеди създава голямо търсене. В следствие на това на бял свят излизат множество нови производители. Това показва, че идеята е движи в правилната посока.“ Това са думи на Щефан Райзингер, един от мениджърите на изложението Euro Bike.

Euro Bike 2018 Poster

И така, кои са част от „новобранците“, които ще вземат участие в Euro Bike 2018? Една от компаниите е пионерът в производството на планински велосипеди Kona. Северно-Американската компания пусна нова линия планински е-байкове с мотор Bosch Performance Line CX. Kona ще се целят в сегментите от планинските модели, до градските колелета.

 

Друг производител, който ще представи своите планински електрически модели е старт-ъп компанията TechniBike. Новата компания, всъщност не е толкова нова. Зад нея стои фирмата за домашна електроника TechniSat Digital GmbH. Експертите очакват с интерес какво ще предложат от TechniBike.

 

StreetScooter e поредният нов производител, който ще показва своите модели на Euro Bike 2018. Базираната в Аахен компания от 2014-та година принадлежи на Дойче Пост и прави електрически колелета, използвани за доставка на продукти и за пощенски услуги в големите градове. Отскоро в порт фолиото им присъстват и нормални колелета, задвижвани от електромотор.

 

На Euro Bike 2018, както и в предходните години, ще се представят и голямо количество аксесоари и компоненти за електрически велосипеди. Шведската старт-ъп компания BETA ще демонстрира своите високо-качествени карбонови рамки от ново поколение. Производителя на велосипеди от Копенхаген Coh & Co ще покаже своите рамки от тип „сандвич“ – изработени от карбонови нишки и дърво. Друг техен продукт са и изключително леки капли за велосипеди. Фирмата A & C Solutions са водещ доставчик на електрически връзки за велосипедите. Белгийците също обещават някои новости от тяхната гама продукти.

 

Услугите свързани с велосипеди последните няколко години не бяха част от Euro Bike изложенията. Тази година, обаче, те ще бъдат отново на линия. Value Guarantee AG е застрахователна услуга, предлагаща пълно покритие при евентуална кражба на скъпия електрически велосипед.

 

В сферата на туризма, компанията Greenstorm Mobility GmbH ще предложи необичайни колелета, подходящи за отдаване под наем.

 

27-мото изложение Euro Bike, което ще се проведе във Фридрихсхафен, започва в неделя 8-ми юли и ще продължи до вторник 10-ти юли. Работното му време е от 8:30 до 18:30. Отворено е за търговци и акредитирани журналисти.


ПРЕПОРЪЧВАМЕ ВИ ОЩЕ:

електрическо колело
електричеко колело Giant
електрически колела