19. November 2017
Електрическите велосипеди вече не са запазена територия само за големите. От производителя KTM пуснаха свой детски модел, наречен CM Macina Mini Me 241. Той е подходящ за деца на възраст от 8 години нагоре. Благодарение на него, малчуганите ще могат да излизат на по-дълги разходки с родителите си.
12. November 2017
Списъкът с кросоувърите на световния пазар непрекъснато нараства. След като наскоро бе представен полу-мотор полу-електрически велосипед, днешната новост е електрическата триколка-пикап XCYC. Първото нещо, което се набива на очи са масивната рамка и гумите с голям балон. Благодарение на тях, стабилността на триколката е внушителна. Това я прави и подходяща за възрастни хора и за хора с увреждания.
04. November 2017
Bosch eBike System сами по себе си са компания пионер по отношение на нови технологии и системи при електрическите велосипеди. Очевидно, компанията следи с отворени очи и уши за други интересни и умни продукти. Наскоро от Bosch обявиха, че купуват компанията Cobi GmbH и планират да разширят продуктовата им линия. Припомняме, че Cobi е компания, започнала като start-up идея и финансирана чрез crowdfunding кампания.
02. November 2017
Днешната ни статия ще бъде за един проект, доказателство, че когато имаш добра идея и кандидатстваш за crowdfunding финансиране, нещата се случват. Тук отваряме скоба, за да кажем накратко както е crowdfunding-a. Това е практика за набиране на пари, след като си представиш идеята в някой от определените сайтове. Ако на хората им хареса тази идея, те могат да ти преведат толкова пари, колкото им е на сърце. Един такъв проект е сгъваемата каска Morhper, която решава вечния проблем, когато отиваме
30. October 2017
Швейцарската компания Allegro се е погрижила да направи това „мамене“ малко по-лесно за в бъдеще. Тя е произвела електрически велосипед, с интелигентно вградена в тръбата батерия. И това не е всичко, благодарение на швейцарците е факт и първия педелек с почти незабележими батерия и мотор. Ако си мислите, че цените на продуктите на Allegro са на цените на невидима подводница, грешите. Велосипедите струват прилично, като за такива с напълно скрити в тръбите компоненти.
16. October 2017
Парадоксална е идеята на тайванския производител на велосипеди Tern, да произведат напълно нов тип велосипед, който да е не само ефективен при придвижване, а да е полезен като цяло. Какво означава това, ще се опитаме да ви представим днес в нашата статия. Името GSD е абревиатура на английската фраза Getting Stuff Done, което преведено накратко означава „багажът е готов“.
13. October 2017
Supernova M99 Mini е първата вело-светлина, разполагаща режими на къси и дълги светлини. Тя може да се използват в целия свят, но спазвайки закона за правилната им употреба. Силния лъч светлина е много важен, когато сме офроуд, за да виждаме увиснали клони, или евентуални дупки и препятствия по пътеката.
27. September 2017
Ремаркетата на Thule са идеалната помощ на тези от вас, които искат да поспортуват или раздвижат навън, и същевременно да са с децата си. Подходящи за колоездене, ходене, тичане или крос-кънтри ски, моделите Thule Chariot са част от нашата дневна активност през всички сезони.
15. September 2017
електрическо колело
Сериозен претендент на немските електрически чопър велосипеди The Ruffian беше показан на изложението Euro Bike 2017 в Германия. Той е на испанския производител Rayvolt. Моделът Cruzer е „роден“ в Барселона и демонстрира страхотни форми.
14. September 2017
Също като на масата за покер, производителите на електрически велосипеди вадят джокери от ръкавите си точно преди изложението Eurobike, което се проведе в края на м. Август. Днес ще ви представим новия модел електрически двигател от Yamaha, който се монтира в средната част на велосипеда. Модификацията е с инициалите PW-SE, като SE идва от Sport Edition, или „спортен вариант“. И наистина, този мотор показва завидни „атлетични“ способности.

Show more