28. September 2022
През 2023 smart продуктите на Bosch за електрически велосипеди стават цяло семейство
През последните месеци стартира една цяла нова ера за компанията Bosch. След създаването на двигателят Smart System и несъвместимостта му с по-старите продукти на марката беше ясно, че ще последват още Smart компоненти. 2022 беше началото. Видяхме мотор, батерия, дисплей и контролен панел. Немците ясно заявиха, че скоро ще има още продукти, но какви точно, не се знаеше.
22. September 2022
С компактния електрически велосипед NBD, Tern правят малкото – голямо
Тайванският производител Tern представи нов компактен електрически велосипед, който няма да бъде наличен до март догодина. С техните сгъваеми и товарни велосипеди с електрическо подпомагане, компанията набра отлична репутация през последните години. Новият модел трябва да влезе някъде между бестселърите – сгъваемия Vektron и товарните GSD и HSD.
14. September 2022
Giant и Liv представиха нови планински електрически велосипеди за деца
С нарастването на популярността на електрическите велосипеди като цяло, все повече производители започват да мислят и за младите колоездачи. Вече имаме подобен пример от Woom, KTM и Mondraker. С Fathom E+ Jr. Giant също навлизат в този сегмент. Компанията добави два нови модела. Е, дори можем да кажем, че са четири.
08. July 2022
Stiftung Warentest се захвана с електрическите SUV велосипеди: KTM с три приза
Как го правят KTM? Авторитетната компания Stiftung Warentest на немската автомобилна индустрия всяка година тества различни електрически велосипеди, и всяка година KTM са на върха. Този път на фокус бяха SUV моделите. И ето – пак първа позиция за KTM. Моделът победител е KTM Macina Aera 671 PTS LFC. Той затвърди лидерската позиция на марката, като една от най-добрите в индустрията, когато стане въпрос за спорт и съвместимост с ежедневна употреба.
12. June 2022
Momentum Voya E+ вече е в Америка, а скоро и в Европа
Giant отдавна се славят с добрите си електрически планински и трекинг велосипеди. Далеч по-малко непознати за публиката са достойнствата им при електрическите велосипеди за градска употреба. Това е така, защото компанията имат друг свой бранд – Momentum, който може да се види само на определени места по света. Затова и ние нямахме информация какво се случва с Momentum до скоро. Но нещата вероятно скоро ще се променят.
08. February 2022
Haibike навлязоха в сезон 2022 с два нови двигателя при електрическите велосипеди
Разнообразието е нещото, на което Haibike залагат най-силно, за да постигат добри продажби на своите велосипеди. За 2022-ра година обаче, немската компания постигнаха това с цената на много пот по челото. Защо се случи това? Ами защото, докато другите компании чакаха доставките на новите двигатели на Bosch, за да оформят своите рамки, то Haibike очакваха досатвките и на новата версия на мотора Yamaha PW-X3.
07. January 2022
“Постоянство“ e мотото на електрическите велосипеди Diamant за 2022 г.
Представяйки продуктите си от ново поколение, от Bosch привлякоха вниманието най-вече с новата 750 Wh батерия. Със сигурност всички ще говорят за нея в близко бъдеще. За някои производители тя представлява възможност за постигане на завидно дълги максимални преходи с едно зареждане. Но не и при Diamant. Новостите при тях за 2022 г. са подозрително незабележими.
26. November 2021
Нови електрически велосипеди от Bergamont през 2022 г
Bergamont изглежда са работили усилено през последните месеци. Това се разбира по огромния списък с иновации при моделите за следващата година. Разбираемо, нещата основно се въртят около новата Smart система на Bosch, но не всичко. Ще видим екзистенциално променени модели, някои от които са получили напълно нови рамки. В статията ще се опитаме да обобщим най-важните модели за догодина.
20. September 2021
Електрическите велосипеди Giant през 2022 - копнеж за приключения
В днешната статия ще погледнем към две от бижутата на Giant, които ще преживеят сериозни промени спрямо техните предшественици. Това са Giant Reign+ и Giant Revolt+ Pro.
26. August 2021
Сбогом Nyon, здравей Tour+
Около осем години минаха от появата на пазара на първия борд компютър на Bosch, първото поколение на Nyon. Сбогуването с него обаче е все по-близо. Но, добре знаем, че когато едно нещо си отива, на негово място идва друго. От компанията зарадваха своите потребители с новия режим на подпомагане “Tour+”. От началото на миналия месец той вече е наличен за всички с двигатели Performance Line CX.

Show more