15. September 2017
електрическо колело
Сериозен претендент на немските електрически чопър велосипеди The Ruffian беше показан на изложението Euro Bike 2017 в Германия. Той е на испанския производител Rayvolt. Моделът Cruzer е „роден“ в Барселона и демонстрира страхотни форми.
14. September 2017
Също като на масата за покер, производителите на електрически велосипеди вадят джокери от ръкавите си точно преди изложението Eurobike, което се проведе в края на м. Август. Днес ще ви представим новия модел електрически двигател от Yamaha, който се монтира в средната част на велосипеда. Модификацията е с инициалите PW-SE, като SE идва от Sport Edition, или „спортен вариант“. И наистина, този мотор показва завидни „атлетични“ способности.
01. September 2017
В днешната статия продължаваме с представянето на новите модели на австрийския производител на велосипеди KTM. Този път ще се спрем върху електрическите планински предложения с твърда рамка. Всички от тях са с двигател Bosch Active Line CX.
23. August 2017
KTM, мега играчът във велосипедната индустрия представи някои от моделите си за 2018-та година, които вече могат да бъдат намерени в каталозите на представителите на марката по света. Те са разработени спрямо последните иновации на Bosch, които вече сме ви представяли в нашия сайт. Снабдени са с новите мотори на немския производител, както и с прекрасно изглеждащата интегрирана долна тръба, наречена Bosch PowerTube 500.
17. August 2017
В днешната статия имаме удоволствието да ви представим бърз поглед над новите предложения от северно-американския производител на електрически велосипеди Haibike за 2018 г.
15. August 2017
Малко, след като представиха моделът Genius за 2018-та година, компанията Scott показаха и електрическата версия E-Genius. Тъкмо нея ще ви представим и ние днес. На пръв поглед, агресивната визия на велосипедът е запазена. Рамката е от алуминий и на нея, по избор, могат да бъдат поставени 27.5 или 29 цолови гуми. Най-голямата промяна тук е при електромотора. Вече се използва електрическия двигател Shimano Steps E8000, разполагащ с мощност от 250 W и въртящ момент от 70 Nm.
14. August 2017
След като вече ви разказахме за новите модели електрически двигатели за велосипеди на Bosch, днес е ред да обърнем внимание и на друг основен производител – Shimano. Факт е, че господството при електромоторите в този бранш е за немския производител, докато японската компания е все още новак в тази сфера. С новите си модели за 2018-та година обаче, от Shimano ясно декларират, че няма да се дадат в тази битка без бой.
25. July 2017
Много от нас познават болезненото чувство, когато велосипедът ни е откраднат и не може да бъде намерен. На тези, на които не се е случвало да отнемат неправомерно любимото им колело, пожелаваме никога да не изпитат тази неприятна тръпка. Дори най-скъпите заключващи механизми и устройства не са достатъчно добра гаранция срещу кражба. За съжаление, поради фактът, че около 90% от велосипедите са без документи, полицията също не може да бъде от полза в търсенето им.
09. July 2017
електрически велосипед Diamant Zouma
Да си кажем право, педелекът Diamant Zouma Elite + S има една ключова позитивна черта – привлекателен е. Завладява те още от пръв поглед. Всеки желае да има този s-педелек, притежаващ специфичното ретро излъчване, или поне да направи кръгче с него. Нашия тестов колоездач Филип имаше удоволствието да бъде един от щастливците, които получиха шанс да тестват педелекът.
06. July 2017
състезание, електрическо ендуро
На 10-ти и 11-ти юни край френския град Лион, за трета поредна година, се проведе състезанието ElectrEnduro, предназначено единствено за хора с електрически велосипеди. На старта застанаха около 300 ентусиасти, факт от който организаторите от клуб Boost Rider останаха изключително доволни. Основният спонсор на събитието бяха системите Bosch e-Bike.

Show more