Thule Chariot – спортните ремаркета и колички за всички сезони

електрическо колело, спортни ремаркета Thule

Не подлежи на съмнение фактът, че с месец септември есента навлиза бавно но славно по нашите географски ширини. Края на лятото не означава задължително и край на спортуването с децата ни сред природата. За малките е чудесно преживяване да бъдат сред пъстрите есенни листа, или да са навън в първия сняг на свеж въздух.

          Ремаркетата на Thule са идеалната помощ на тези от вас, които искат да поспортуват или раздвижат навън, и същевременно да са с децата си. Подходящи за колоездене, ходене, тичане или крос-кънтри ски, моделите Thule Chariot са част от нашата дневна активност през всички сезони.

          Днес искаме да ви представим ремаркетата-колички на Thule, както и техните аксесоари, които са заслужили доверието на родителите по света през последните 25 години. Шведския производител разчита на своите служители, родители на малки деца, за помощ при разработването на продуктите от тази линия. Thule Chariots не са просто играчки в ръцете на родителите, а иновативно средство, на което може да се разчита за сигурност и комфорт. Всички продукти са изпробвани в тестовия център на компанията. Независимо дали моделът е Lite, Cab, Cross или Sports – всеки един от тях разполага със системата VersaWing, която позволява бързо и лесно превключване между режимите „ремарке“ и „количка“. Цифрата, стояща след модела, показва дали е едноместна или с повече места. 

Thule Chariot Lite

Thule chariot ремарке количка

Този модел от 2017-та година има две версии – едноместна, струваща 599 евро, и двуместна, която струва 699 евро. Идеален е и лесен за използване по време на спортуване. Въпреки малките си размери, Thule Chariot Lite предлага 5-точкови обезопасителни колани за децата, както и вграден ролбар – защита при евентуално преобръщане. В комплекта влизат също и мрежа против насекоми.

Thule Chariot Cab

Thule ремарке количка

Моделът е широко и здраво семейно такси. Разполага с голяма седалка, за пораснали деца, която може да се наклони в позиция за дрямка, както и с много място за багаж. С Thule Cariot Cab можете да си пренесете покупките от магазина, играчките на детето до площадката и обратно, или каквото си пожелаете още. Количката разполага с регулируемо окачване, което предоставя повече комфорт при по-дългите преходи. В момента този модел се предлага на промоционална цена от 899 евро, при нормална цена 999 евро. От производителя добавят и че седалките могат лесно да се отстраняват, за да бъдат почистени. 

 

Thule Chariot Cross

Thule chariot cross ремарке количка

Този модел, както подсказва името му, може да се използва за всички видове активности. Настройката на седалката, която може да се поставя в легнало положение се прави с една ръка. Въпреки голямата чанта за багаж, в сгънато положение е много компактен и се събира лесно в кола. Цената на моделът с една седалка е 899 евро, а този с две – 999 евро. Семействата, които са свикнали да спортуват навън, ще почувстват Thule Chariot Cross като незаменим помощник. Ергономичната дръжка може да се настрои за всеки ръст.

 

Thule Chariot Sport

Thule sport ремарке количка

Този модел се смята за най-високо качествения и удобен за спортуване от всички. Разполага с изобилие от функции и настройки, което го прави перфектен за по-атлетични занимания. Малките пътници ще се чувстват комфортно в количката, която позволява регулирането на температурата вътре, според индивидуалните желания. Thule Chariot Sport също е с намалена цена в момента. Едноместния вариант е на цена 1099 евро, а двуместния – 1199 евро. 

 

Ето и някои от аксесоарите, които могат да бъдат закупени допълнително:

 

Седалка за новородени Thule Chariot Infant Sling Baby Seat. Тя е подходяща за бебета на възраст от 1 до 10 месеца, които не могат да седят изправени без чужда помощ. Благодарение на шестте скоби се монтира за минута.

 

Thule infant ремарке за бебета

Thule Chariot спален чувал, разполагащ с топла и мека подплата. Гуглата му се настройва лесно, а ципа обикаля чувала напълно и не позволява на децата да се повдигат. Подходящ е за новородени и до двугодишна възраст.

 

Thule спален чувал

Thule Chariot комплект за ски. С този комплект вашата количка изглежда като изгубена от Джеймс Бонд джаджа. Олекотените ски са на производителя Rossignol, като осигуряват минимално съпротивление при пързаляне. Благодарение на Thule Chariot CTS Ski Set можете да се насладите на снежна разходка с вашето дете.

Thule ски комплект за деца

ПРЕПОРЪЧВАМЕ ВИ ОЩЕ:

електрическо колело
електрически колела