Ruffian – първият CHOPPER-BIKE с електрозадвижване

Електрическо колело chopper

Компанията Ruff Cycles иска да пусне на пазара първия Chopper с електрозадвижване. Досега Forge (производител с малки бройки и добро качество) направи име с велосипеди в стил Chopper. Сега отиват с Ruffian една крачка напред. Той заслужи одобрението при изложението Intermot и ще започне да се продава от 2017-та година през месец март.

Chopper- електрическото колело с двигател Bosch Performance CX

Чрез дизайна на рамата Ruffian напомня класически чопър. Както при всички модели има и обичайната доживотната гаранция на рамката. Сега на ръчно заварената, в 3 слоя, алуминиева рамка, прахово боядисана, беше поставен двигател Bosch Performance CX изпълнение на CX задвижване със 75 N.m. 500 Wh батерия. Батерията е скрита в имитацията на резервоара. За зареждане батерията може да се свали или директно да се зареди на електрическото колело. Дисплеят Intuvia е поставен на Z-образното, а контролното устройство се намира от лявата страна на кормилото. Shimano Deore хидравлични дискови спирачки и главина Shimano Alfine 8 дооформят велосипеда.

На пътешествие с 30 кг под седлото

Благодарение на коженото седло Lepper с пружиниращо окачване е възможно релаксиращо пътуване. Ruffian тежи в цялост почти 30 кг и ще се предлага в три цветови решения, Ruffian сиво, черно и кафяво. Джантите и другите компоненти са хармонизирани цветово. Цената ще бъде 5 499 евро.


ПРЕПОРЪЧВАМЕ ВИ ОЩЕ:

сгъваемо електрическо колело