Bosch Purion - новият дисплей за електрически велосипеди

Електрическо колело, електрически велосипед, ел. велосипеди, Bosch

Bosch представи някои от нововъведенията си за 2017 година по време на ексклузивно представяне в Reutlingen. През предстоящия сезон немският производител ще се посвети на подробностите и ще представя нови или подобрени технологии в задвижването на електрическите велосипеди. Фокусът ще е насочен върху подобряване на оперативната съвместимост. Така през идната 2017 година специалният дисплей Bosch Purion за електрически велосипеди ще интегрира дистанционно управление и показване на елементите в един корпус.

 

За разлика от позиционирания в центъра на кормилото дисплей на Intuvia, новият Purion е предназначен за защита на лявата ръкохватка на кормилото и е по-сигурен срещу падане от новата позиция. Дисплеят е малък, лек и лесен за употреба. Предвижда се минималистичният бордови компютър да работи по-бързо. Purion осигурява всички функции, които включва и дисплея на Bosch Intuvia. Това означава, че обменът между тях по някакъв начин е съвместим.

 

При натискане на бутоните плюс и минус се извличат данни за километража, обхвата и разстоянието, както и се показват някои режими на подпомагане (Off, Eco, Tour, Sport, Turbo). Стандартният дисплей дава информация за текущата скорост, нивото на батерията и нивото на асистенция. При натискането на бутона плюс продължително време светлините се включват или изключват.


ПРЕПОРЪЧВАМЕ ВИ ОЩЕ:

bosch,батерия, мотор, електрическо колело
електрическо колело