Biomega иска да направи велосипеда транспортно средство номер 1 в града

Електрическо колело, електрически велосипед, ел. велосипеди, ел. колела, Biomega, транспортно средство

От 1998 г. Biomega конструира нестандартни и уникални велосипеди. През 2016 г. датския производител пуска на пазара първото си електрическо колело. Biomega Oko е не само бюджетен вариант за електрическо колело, но в същото време е стилен градски велосипед с карбонова рамка, който тежи само 18,6 кг.

Има електрически велосипеди, които изглеждат странно, но не и Oko. Всички негови компоненти преливат плавно, а батерията е скрита в горната част на карбоновата рамка. Предните и задните калници са интегрирани чудесно и са част от конструкцията на колелото.

Електрическият велосипед е снабден с 250 W двигател в предното колело - като максималната скорост, до която двигателя помага, е ограничена до 25 км/ч за Европейския пазар.

Biomega, електрическо колело, велосипед, велопътешествие, алтернативен транспорт

Biomega е предназначен за хората, пътуващи много в градска среда. Създателите му се надяват, че неговият smart дизайн ще убеди хората да преминат от кола на колело. „По-малко коли и повече велосипеди ще намалят парниковите газови емисии и ще освободят място в градовете“ казва един от създателите на Biomega Oko.

Електрическият велосипед Biomega Oko е на пазара от Август 2016 г. в бял и сребрист вариант. Цените стартират от 1999 евро.


ПРЕПОРЪЧВАМЕ ВИ ОЩЕ:

bosch,батерия, мотор, електрическо колело