Системата на Bosch за електрически велосипеди подкрепя курсове за маунтин байкъри

Електрическо колело, велосипед, Bosch

Швейцарската федерация по колоездене включва в програмата си специфични курсове за безопасност и техники на каране за маунтин байкъри. В началото на лято 2016 г. федерацията съвместно с Bosch създават първите водачи за електрически планински велосипеди. Курсовете вече са планирани за около 200 байкъра в 5 швейцарски планински райони.

 

Водачите на планински велосипеди повишават устойчивостта

 

Claus Fleischer, директорът на продуктовата гама на системата на Bosch за електрически велосипеди, споделя, че Швейцария предлага оптимални условия за планинско колоездене. Bosch наблягат на това, че освен първокласно преживяване сред природата, добре обучените водачи на планински велосипеди подкрепят устойчивото развитие на електрическия МТБ сегмент в Алпите.

 

Поведение по време на колоездене

 

Още от 1883 г. швейцарският ръководен орган по колоездене става еталон за качествено образование и обучение. От 2004 г. курсовете за планинско колоездене се ръководят от програмата. За предстоящия сезон предложението ще се разшири до електро вариант. В центъра на курсовете са трафикът, правилата, както и контролът върху електрическите велосипеди. На първо място се осъществяват специфични курсове по безопасност и обучение на велосипедистите.

 

Markus Pfisterer, главен изпълнителен директор на швейцарската федерация по колоездене, споделя, че планинското колоездене с електрически МТБ става все по-популярно, като вижда в тази тенденция възможност и необходимост за развитие. „Ние сме щастливи да работим съвместно със системата на Bosch за електрически велосипеди в проекта. Ние искаме да покажем на участниците и на други потребителски групи един внимателен и отговорен подход към околната среда, за да се намалят и дори предотвратят съмненията“.

 

Бумът на планинското колоездене с електрически МТБ

 

Едно проучване на Gfk Швейцария показва, че 86 % от търговците на дребно очакват най-голям ръст именно в МТБ сектора. С развитието на Performance Line CX, специално адаптирана към нуждите на електрическите мотори на планинските велосипеди, Bosch се оказва лидер в тази област. Само поради тази причина брандът иска да направи устойчива тенденцията към увеличаване на МТБ потребителите. „Курсовете за планинско колоездене с електрически МТБ осигуряват на бъдещите клиенти възможността да изживеят новото каране, да се образоват и тренират, както и много да се забавляват“, казва Markus Pfisterer.


ПРЕПОРЪЧВАМЕ ВИ ОЩЕ:

bosch,батерия, мотор, електрическо колело
продажба електрическо колело