Производителят на китове за електрически велосипеди PENDIX продължава да жъне успехи

мотор, батерия, електрическо колело, Pendix, кит

Производителят на афтърмаркет електромотори за велосипеди Pendix излезе успешно на международния пазар. Те възнамеряват да увеличат своите продажби извън Германия, а също и да станат основен производител в Европа. Компанията от регион Саксония вече е подписала договори с четири водещи международни партньори, измежду които са Christiania Bikes – датска компания за производство на дву и три-колесни товарни велосипеди, както и с три компании от Норвегия, Великобритания и Франция – специалисти в производството на велосипедни компоненти.

 

Кои са партньорите на Pendix?

Датската компания Christiania за в бъдеще ще окомплектова своите товарни(карго) велосипеди със задвижванията Pendix. Тя също ще бъде и основен дистрибутор в Дания на задвижванията. Sykkelesentralen ще бъдат силен партньор на Pendix в Норвегия, а с помощта на френския производител на велосипеди Olympique Cycles ще бъдат представени на местния пазар. През 2015-та година във Франция са продадени над 100 000 електрически велосипеда, докато, например във Великобритания бройката е около 40 000. През същия период, в Германия, продадените електрически велосипеди са около 535 000.

кит за електрическо колело

През 2016-та година Pendix имаха партньорство със 170 дилъри в Германия. Компанията беше представена на дванадесет национални и международни изложения. „През 2016-та година видяхме как нашите семена поникват. Продуктът ни се появи на пазара. Успяхме да пробием и това ни донесе не само нови клиенти, ами и затвърди партньорствата ни с разпространителите ни. Инвеститорите ни са доволни от това развитие и, разбира се, за тази година имаме много идеи. Целта ни е да разширим разпространението си на европейския пазар, в който има още много потенциал. Това е целта ни за първата половина на 2017-та година.“ Думи на Томас Херцог – съосновател и търговски директор в Pendix.

 

Кои всъщност са Pendix?

Компанията се занимава с електрически мотори за велосипеди, като задвижването Pendix eDrive е на пазара едва от месец септември 2015-та година. В първите години на създаването си през 2013-та, са се произвеждали прототипи за автомобилната индустрия и моторните спортове. Към момента в Pendix са ангажирани 32-ма души. Компаниите Gründerfonds Saxony, Medium-Beteiligungsgesellschaft Sachsen и AS Vantage Holding са основни инвеститори за производството на задвижванията на Pendix.

Всеки желаещ да закупи електрически кит от Pendix нека се свърже с нас.

Ето и кратко видео с монтаж на кита Pendix за електрически велосипед


ПРЕПОРЪЧВАМЕ ВИ ОЩЕ:

bosch, батерия, мотор, електрическо колело