Производителят на електрически велосипеди QWIC със сериозен ръст в продажбите

електрически велосипед

Холандската компания QWIC, произвеждаща електрически велосипеди, гордо представи резултатите от продажбите си от изминалата 2017-та година. Това е най-големият ръст на продажби в историята на холандците. Положителните отзиви от страна на клиентите, също сочат, че от QWIC се вслушват в тях и работят в правилната посока.

 

Тако Анема, основател и изпълнителен директор на QWIC заяви: „Осъзнавам, че QWIC напредна много през последните пет години и че държим солидно позицията си на пазара. Целта ни е да накараме още по-голям брой хора, да се придвижват из града, или до работа, с електрически велосипед, вместо с кола“. Освен с увеличените продажби, холандския вело производител, може да се похвали и със сериозен брой нови партньорства. Увеличен е и броя на служителите, а производството е станало по-професионално.

електрически велосипед

През 2017-та година QWIC се продаваше основно на хора, придвижващи се из града, какъвто беше и таргета на компанията. Една следващите им цели е още по-засиленото присъствие в този сегмент. Другата е, промяна на начина, по-който достигат до крания клиент. Досега QWIC разпространяваха продуктите си, чрез дилърска мрежа. През новата година, желанието на компанията е, всичко да се доставя до крайния клиент, директно от производителя.

Компанията е създадена през 2006-та година, като производител на велосипеди с електрически двигатели. Продуктите им са разпределени в четири категории: Performance, Premium, Trend и Compact. Важен факт е, че рамките на компанията са произведени в Амстердам и са ръчно изработени. Най-евтиния модел струва около 1500 €.


ПРЕПОРЪЧВАМЕ ВИ ОЩЕ:

електрическо колело
електрически колела