Уникалният Nicolai EBOXX-3 модел 2017

електрически планински велосипед Nicolai

„Винаги сме били електрифицирани“. Марката Nicolai е по-дълбоко свързана с електрическите велосипеди, отколкото повечето от нас си представят. Именно, поради този факт, от фирмата са си поставили високи цели и желаят да предложат „най-доброто, което може да бъде предоставено на пазара за електрически планински велосипеди“.

 

След производството на първият си електрически велосипед през 2009-та година, от Nicolai са правили проучвания и разработки, за да създадат модела EBOXX-3. Последно поколение двигател Bosch CX е монтиран към рамка с патентованата от Nicolai технология Pace Cast – доказала се с функционалност, интегриран дизайн и геометрия при планинските велосипеди.

 

Какво се крие зад технологията Pace Cast? Тя извежда рамката на едно по-високо ниво. Компонентите се монтират към нея, посредством вграждане в тръбите, или чрез хидроформирани части за прикачване. Резултатът от това се вижда при напълно интегрираната в долната тръба на електрическия велосипед батерия. Методът е подобен на този, който се използва от Ауди, при създаването на премиум модела им А8. Според Nicolai, методът Pace Cast им позволява да създадат дизайн, който не би бил постижим ако се използва карбон за производството на рамките. Електрическият планински велосипед е функционален и надежден, с елегантно вградена и защитена от мръсотия батерия, която може да бъде зареждана без да бъде сваляна от него.

планиски електрически велосипед, Nicolai

Рамките на електрическия NICOLAI EBOXX-3 предлагат разнообразни размери и перфектно разпределение на теглото на велосипедиста върху тях. Стойките на веригата могат да бъдат с дължина до 485 мм, а челният ъгъл да бъде по-голям – за по-добро представяне по баирите нагоре, или по-малък – за по-резултатни спускания. За спусканията спомагат още и по-дългата ефективна горна тръба, както и кормилото без ъгъл на издигане.

 

NICOLAI EBOXX-3 разполага с четири различни модела, всеки от които е с три нива на оборудване и пет различни размера. Подробностите за моделите могат да бъдат видени на сайта на производителя. Цените на NICOLAI EBOXX-3 започват от 5399 евро.


ПРЕПОРЪЧВАМЕ ВИ ОЩЕ:

bosch,батерия, мотор, електрическо колело