Новото издание на списание Elektrorad(електрически велосипед) е вече на пазара

Електрическо колело, велосипед, ел. велосипеди, ел. колела

Второто издание на списание ElektroRad (Електрически велосипед) за 2016 г. вече е налично от няколко дни в търговската мрежа. В него откриваме втората част от мненията за големите E-Bike Tests – общо 49 ревюта в 6 велосипедни категории. Сред тях са тези за Diamont Agate Esprit + (с общ ранг 1.8), на Flyers RS 7 Di2 (с общ ранг 1.7) и на Bergamont Helix C 7.0.

 

Така завършва голямото изследване Special на общо 120 електрически велосипеди. В настоящето издание 2/2016 читателите могат да намерят също и доклад от производителите на електрически велосипеди, както и интересни резултати от изпитванията за тестовете за приложение и времетраене на Stromer ST2S.

 

Втората част на рубриката Shimano World Tour показва на читателя Сингапур и Малайзия. В раздела за пътешествия ElektroRad съобщава за обиколките до Carinthia (Австрия) и по древния римски път Via Claudia Augusta, който е свързвал река По в Северна Италия с Реция в Южна Германия.

 

В настоящия брой може да откриете и ревюта на 10 марки електрически планински велосипеди, сред които са Specialized Levo, Flyer Uproc3 8.70, а също и Hardtails of TrengaDe KTM и Cube.

 

Цената на списанието е 4.90 евро. Достъпно е и в електронен вариант.


ПРЕПОРЪЧВАМЕ ВИ ОЩЕ:

bosch,батерия, мотор, електрическо колело
продажба електрическо колело