Новостите при електрическите велосипеди Bergamont за 2017 г.

Електрическо колело, електрически велосипед, ел. велосипеди, ел. колела,Bergamont, 2017, модел

Bergamont привличат вниманието към себе си с два нови модела електрически велосипеди – E-Contrail Fully и E-Roxter hardtail.

 

Bergamont E-Roxter Plus 2017

 

Моделът E-Roxter hardtail ще излезе на пазара през 2017 г. в две версии: c 27,5 инчови гуми, с проходни оси Boost-Standart и вилка с 100 мм ход. За вилката клиента може да избира между Rock Shox Recon Silver RL (версия 6.0) или Manitou Machete (версия 8.0).

 

Мощният Bosch Performance Line CX мотор работи с помощта на батерия с капацитет 500 Wh. Новият дисплей за 2017 Bosch Purion пасва особено добре на това електрическо колело. В допълнение към интеграцията на батерията към долната част на рамката, колелото е оборудвано и интегрирани в рамката жила.

 

При версията E-Roxter 8.0 Plus за по-голям комфорт и по-добри постижения електрическият велосипед е оборудван с Shimano SLX 11скорости, гуми Schwalbe Nobby Nic и спирачки Magura MT4. Във версията Bergamont E-Roxter 6.0 Plus са монтирани Deore 9 скорости и спирачки Shimano BR-M315.

 

Двигателят е покрит отдолу с предпазна планка, която го защитава от удари и замърсявания. В базовия си вариант Bergamont E-Roxter 8.0 Plus ще струва 3399 евро. Bergamont E-Roxter 6.0 Plus е по-бюджетен вариант и ще струва 2599 евро.

 

Bergamont E-Contrail Plus 2017

 

С доказала се геометрия, но с променена задница, също и моделите E-Contrail Plus са напаснати за ползване на Plus гуми с Boost-Standart. Моделът е наличен в два варианта 29 инча (версия 8.0) и 27,5 инча (версия 6.0).

 

Оборудван с двигател Bosch Performance Line CX , батерия с капацитет 500 Wh и дисплеят Bosch Purion Вие преодолявате всички трудни терени.

 

Задното окачване е с ход от 120 мм, с компоненти на Fox или Manitou Ви помага при това начинание. При версията Manitou ще може да се радвате на ново телескопично колче за седалка, което се използва изключително от Bergamont. 11 скорости на Shimano SLX или версия с 10 скорости и Magura MT4 дискови спирачки правят сто процентово оборудването на електрическото колело.

 

Bergamont E-Contrail 8.0 Plus ще струва 4599 евро, а версията E-Contrail 6.0 Plus 2599 евро.


ПРЕПОРЪЧВАМЕ ВИ ОЩЕ:

детско електрическо колело
предимства електрически колела