Новините на Bosch за електрически велосипеди за 2017 г.

Електрическо колело, велосипед, bosch 2017

Приятелите на електрическите велосипеди вече гледат напред към нововъведенията за 2017 г., тъй като производителят Bosch разработва нови технически решения за батериите на техните велосипеди.

 

Съвместното използване на батерии през 2017 г. изисква Y-кабел, който да свързва две батерии на Bosch, прикрепени само към един електрически велосипед. Това нововъведение изглежда много интересно. Докато се въртят педалите електрическата система автоматично превключва напред и назад периодично между двете батерии. По този начин консумацията на енергия от двете батерии се използва равномерно. Целта на допълнителната батерия е да даде повече издръжливост и удоволствие от карането.

 

Компактен дисплей за планински електрически велосипеди. Дисплеят на Bosch е малък, лек и лесен за употреба. Прикрепя се към лявата част на кормилото и чрез него могат да бъдат контролирани всички функции на кормилото. Дисплеят на електрическите велосипеди съвместява всички функции на Bosch Intuvia.

 

Гъвкавост в интензитета на излъчваната светлина. В бъдеще почитателите на Bosch ще могат да избират интензитета на осветлението на своите електрически велосипеди. Досега светлинният поток се регулираше на шест волта. Новата функция на Bosch ще позволява през 2017 г. да се инсталира осветление на електрическите велосипеди с по-високо напрежение. Така велосипедистите вече няма да са обвързани с лимит от шест волта и може сами да определят каква да бъде осветителната им система в зависимост от индивидуалните им нужди.

 

Ekolelo.bg ще следи новините относно иновациите на Bosch през 2017 г., така че очаквайте продължение!


ПРЕПОРЪЧВАМЕ ВИ ОЩЕ:

bosch,батерия, мотор, електрическо колело
продажба електрическо колело