Нова електрическа триколка от XCYC – пикап или помагало за хора с увреждания

електрическа триколка, карго електрическо колело

         Списъкът с кросоувърите на световния пазар непрекъснато нараства. След като наскоро бе представен полу-мотор полу-електрически велосипед, днешната новост е електрическата триколка-пикап XCYC.

Първото нещо, което се набива на очи са масивната рамка и гумите с голям балон. Благодарение на тях, стабилността на триколката е внушителна. Това я прави и подходяща за възрастни хора и за хора с увреждания. Превозното средство разполага и с практична паркинг спирачка и ергономична лапа, с възможност за настройване на издигането ѝ.

Пикапът е проектиран с умисъл, и това не е изненада, защото компанията XCYC не е случайна. Зад Южно-Германската новаторска фирма се крие дружеството Sindelfingen GmbH.  

електрическа триколка, карго електрическо колело

Електрическата триколка XCYC e идеална, не само за превозване на тежки товари до 250 кг, но и за семейния шопинг, дори и като спортна триколка. Нейното тегло е 58 кг. Задвижването е благодарение на централно поставения електрически двигател Bosch Performance Line CX. Дисплея е Bosch Intuvia, спирачките са дискови на Shimano, а трансмисията – 9-скоростна Shimano Deore. Окомплектовка с отлични компоненти. Можете да избирате с какви гуми да бъде „обута“, а двукоронната вилка е по избор и може да бъде поставена пред вас, в магазина. В момента се подготвя и мрежа за разпространението на моделите XCYC. Не на последно място е фактът, че електрическата триколка-пикап спечели първо място на „Немските награди за дизайн“.  


ПРЕПОРЪЧВАМЕ ВИ ОЩЕ:

електрическо колело
електрически колела