Леки и уникални новите модели на Remsdale 2017

“Най-леката електровело-флота на света“ - с този лозунг производителят Remsdale от Remstal, в провинция Baden-Württemberg, представя своите електрически велосипеди. При това действително се касае за най-малкия производител на електрически велосипеди в света. Въпреки това Remsdale се държи на пазара не само с извънредно малкото тегло , но и с незабележимо вградено електрозадвижване на електрическите колела.

Кой стои зад Remsdale ?

През 2009 инженер Till Rydyger обръща гръб на своя работодател Daimler (Mercedes-Benz), за да се посвети изцяло на работата си с електрическите велосипеди. Дистрибуцията се реализира самостоятелно- велосипедите се продават директно в седалището на дружеството в Schorndorf или онлайн.

Remsdale Portfolio 2017

Учудващо е , какво има в портфолиото си Rydyger за 2017 –той предлага общо 6 модела, започващи от 3599 евро, между тях три нови разработки, сред които и едно ултралеко шосейно колело. Рамите на повечето модели са от карбон, а задвижващата система е собствено производство. Компактно задно задвижващо двигател устройство с максимален въртящ момент от 80 Nm се захранва от вградена в рамата батерия с капацитет 310 ватчаса.

Remsdale Carbon Road 2017

Със своите едва 11 кг - електрическото колело Remsdale Carbon Road даже и без помощ от двигателя се движи много леко на всеки баир. Задвижването е възможно в два варианта-вариант S-Pedelec (40 km/h) и вариант с 25-km/h. При задвижването и спирачките изборът пада върху Sram RED. Велосипедът Remsdale Carbon Road се предлага в четири размера от 8.279 евро. При времето за доставка да се има предвид, че всеки Bike се прави по поръчка ръчно.

електрическо колелo, модел  2017, Remsdale

Със своите почти 15 килограма/включително батерията/ Remsdale Carbon MTB Fully с Rock Shox окачване е действително лек в своята класа. 11-те предавки на Sram X1 и SRAM X1-спирачките осигуряват безопасност и комфорт в пресечен терен. Този модел е на разположение в три размера (17″, 19″ и 21″) на цена от 7399 евро.

Remsdale Carbon MTB Fully 2017

електрическо колелo, модел  2017, Remsdale

Remsdale Carbon MTB Hardtail 2017

Твърдата карбонова версия на велосипедите на Remsdale е с твърдо предно окачване и тежи само 12килограма. Който избере вилка Rock Shox Reba RL , получава един килограм по-висока тежест. Трансмисията и спирачките също са от Sram. При гумите приносът е на Continental . Моделът се предлага в три размера от 6249 евро.

електрическо колелo, модел  2017, Remsdale

В допълнение към карбоновите модели, Remsdale също има в колекцията си модели с алуминиева рамка: един с рамка тип Wave, един трекинг електрически велосипед и един маунтинбайк.


ПРЕПОРЪЧВАМЕ ВИ ОЩЕ:

електрическо колело