За 5 месеца в 16 области с електрически велосипед

Електрическо колело, електрически велосипед, ел. велосипеди, ел. колела, велотуризъм

Режисьорът и авантюрист Maximilian Semsch решава да пътува из Германия с електрически велосипед. Той заявява, че иска да проучи 16 области за 5 месеца на две колела и получава силната подкрепа от известния производител Bosch. Semsch, който повече от 10 години пътува с велосипед по света, започва своята обиколка на 1-ви май от родния си град Мюнхен.

 

С електрически велосипед от Австралия

 

32-годишният мъж е много добре запознат с електрическите велосипеди. При обиколката си на Австралия през 2012 г. той установява, че този тип велосипеди са най-подходящи за колоездене през свободното време и ваканциите. „Впечатлен съм от електрическата асистенция на мотора и искам да покажа на хората как могат да си направят един вълнуващ велотур. Велосипедната обиколка предлага същевременно удобство и невероятната възможност да видите за кратък период от време много неща“. При пътуването си из Германия пътещественикът има една цел: „Да опозная Германия с електрически велосипед и да видя колкото се може повече места“.

 

Защо колоезденето в Германия е толкова приятно?

 

Резултатите, които Maximilian Semsch събира по време на велообиколката си, са от първостепенно значение. Този тип обиколки се радват на голяма популярност. Според ADFC повече от 4 милиона германци годишно правят такива обиколки, 80 % от които са планирани предварително.

 

Първите етапи на пътуването водят авантюриста от Бавария до Тюрингия и Саксония. След това Semsch продължава през Саксония-Анхалт, Бранденбург и Берлин. В Макленбург – Предна Померания той съветва първо да изчакате на брега на морето и след това да продължите към Шлезвиг – Холщайн, Хамбург и Елба, където вятърът се обръща. След Рур и Рейнланд той поема на юг. „В Германия има много необикновени хора, невероятна природа, почти забравени обичаи и вълнуващи истории. Как може да преживеете всичко това най-добре, ако не пътувате с електрически велосипед!?“, споделя Semsch.

 

Пътуване с Haibike

 

Maximilian Semsch прави обиколката си в Германия с електрическия трекинг велосипед Haibike XDURO с батерия Bosch Performance Line – една от най-леките и издръжливи на пазара.

 

Приятно пътуване!


ПРЕПОРЪЧВАМЕ ВИ ОЩЕ:

bosch,батерия, мотор, електрическо колело
електрическо колело