Електрическо колело Flyer Upstreet5 верният всекидневен герой

електрическо колело, flyer

Поздравления за поредната награда на марката за електрически велосипеди Flyer. Този път отличения модел е Upstreet5, който грабна приза на международното жури в категорията „Градски велосипед“ на церемонията на Design & Innovation Awards 2018. Визията му създава усещането за сигурност, комфорт и стил. „Горди сме за полученото отличие, и че предоставяме сигурност и удобство на нашите клиенти“, написаха кратко от фирмата Flyer и добавиха: „Моделът Upstreet5 е истински всекидневен герой. Швейцарското качество си личи във всеки един детайл в неговата сглобка.“

 

Екипът, който се занимава с тенденциите за развитие на технологиите в бъдещето, тества внимателно всички номинирани велосипеди. Затова и победата на Flyer Upstreet5 e толкова престижна. Наградата за дизайн и иновации се превърна във водеща и важна за велосипедната индустрия. Представители в тази комисия са експерти, пишещи и за списания за ендуро, електрически и шосейни велосипеди, което означава, че се обхващат всички разновидности на колоезденето. Преборилите се за наградата за дизайн и иновации получават най-важното – сериозни препоръки, насочени към бъдещите купувачи.

електрическо колело, flyer

Но да се върнем към щастливите победители. Upstreet5 впечатли журито със своята качествено изработена рамка, удобната позиция за управление, мощния мотор Panasonic, и така наречената интелигентна FIT технология (Flyer Intelligeng Technology). Тя е разработка на швейцарската компания. Свързали са всички важни компоненти на велосипеда по интелигентен начин, за да оптимизират тяхната съвместна работа. Моделът разполага и с някои нови функционалности, като връзка между смартфон велосипеда чрез Bluetooth. Водачите ще могат да правят настройки според индивидуалните вкус и кондиция. Upstreet5 разполага с автоматични скорости и приложение за смартфон с навигация и следене на пулса. Компонентите са с безкомпромисно качество, а предната светлина е с два режима – „къси“ и „дълги“.

 

Flyer Upstreet5 вече може да бъде поръчан. А Вие, ако имате въпроси относно избора си на модел, можете да обърнете към нас за съвет.

електрическо колело, flyer

ПРЕПОРЪЧВАМЕ ВИ ОЩЕ:

електрическо колело
електрически колела