Електрическите планински модели на TREK за 2017 г.

Електрическо колело, електрически велосипед, ел. велосипеди, ел. колела,Trek, Powerfly, 2017, модел

През 2017 година серията Powerfly на TREK за електрически велосипеди може да се похвали с някои големи иновации. Американският производител представя трите си модела на серията Powerfly – Powerfly FS, Powerfly LT(Long Travel) , Powerfly hardtail.

 

TREK Powerfly FS 2017

 

Новите модели от серията Powerfly FS са оборудвани с вилка и задно окачване с ход от 130 мм. Освен новите модерни Plus гуми Trek за разработили и нова технология на рамката. Долната част на рамката осигурява повече коравина и здравина и в същото време е по-лека Новата технология Knock Block –предотвратява удрянето на вилката в долната тръба на рамката.

 

Геометрията на задницата може да бъде напасната чрез технологията Mino Link. По-корави и по-здрави колела позволяват новият Boost стандарт в проходните оси. Новата скоростна система SRAM Ex1 (специално разработена за електрически колелета) са определено един от акцентите на топ моделите в серията, осигурявайки перфектно взаимодействие между силно и ефективно задвижване за Е-mountainbike на пазара. Протекторът Armour предпазва двигателя от удари и замърсяване и един от детайлите, който прави серията съвършена, без да бъде забравен и вградената отварачка за бутилки.

 

Серията Powerfly FS се предлага в четири модела. Цените стартират от 3799 евро.

 

TREK Powerfly FS LT 2017

 

В LT варианта Trek предлага по-голям ход на вилката от 150 мм. Към вградените иновации за каране по пресечени терени са добавени и технологиите Active Braking Pivot-Hinterbau и der Evo-Link. Zu den verbauten Trail-Innovationen gehören der Active Braking Pivot-Hinterbau und der Evo-Link. Trek Powerfly 9 LT Plus е определено най-високият клас модел на Trek за 2017 при MTB електрическите колелета, който включва дисплей Bosch Purion , двигател Bosch Perfomance CX и уникален заден амортисьор от серията RE: active damper.

 

Серията Powerfly FS LT се предлага в два модела. Цените стартират от 5099 евро.

 

Trek Powerfly Hardtail 2017

 

Hardtail моделите се отличават от по-скъпите си братя Powerfly FS от липсата на задно окачване. Серията Hardtail е единствената, която предлага и модели електрически велосипеди само за жени, които са с характерна геометрия за женско тяло. При модела Powerfly Hardtail 9 откриваме новия дисплей Bosch Purion, вилка RockShox Pike RC с 100 мм ход и скоростна система EX1 на SRAM.

 

Серията Powerfly Hardtail се предлага в 5 модела (3 мъжки и 2 дамски). Цените стартират от 2699 евро.


ПРЕПОРЪЧВАМЕ ВИ ОЩЕ:

детско електрическо колело
предимства електрически колела