Електрически планински велосипеди Conway от серията eWMЕ със задвижване Shimano E-8000

планински електрически велосипеди, Conway,Shimano

Немският производител на велосипеди Conway представи своите електрически планински модели от серията eWME на приключилия преди дни вело фестивал в Рива дел Гарда, Италия. Те, както си личи по името на модификацията, са базирани на изключително успешната серия WME, като към тях е добавена електрическата система за задвижване Shimano E-8000 с мощност 250 W и въртящ момент 70 Nm. Батерията и на четирите модела е 36 V, литиево-йонна, 14 A/h, 504 W/h. Велосипедите ще бъдат на пазара от месец юни 2017-та година, но посетителите на фестивала имаха възможността да придобият първи впечатления от моделите.

Новите електрически модели са четири на брой, и напълно влизат в концепцията на Conway, чиито слоган е „ние правим ендуро“. Два от тях са със 160 мм ход на вилката, и два – със 140 мм. И четирите са с размер на гумите от 27.5 инча. Агресивната геометрия и повратливостта на електрическите велосипеди са постигнати, благодарение на системата за задвижване Shimano E-8000, в комбинация с по-късия чейнстей. Двата топ модела са оборудвани и с електрическата скоростна система Shimano Di2.

 

Conway eWME 727

Този модел е оборудван с вилка RockShock Pike RC с ход 160 мм и заден шок RockShox Monarch Plus RC3. Трансмисията е електрическа - Shimano Di2, a каплите са DT Swiss Spline H1700, оборудвани с гуми Magic Mary или Fat Albert на немския производител на гуми Schwalbe. Препоръчаната от производителя цена на дребно е 5699.95 евро.

планиски електрически велосипед, Conway

Conway eWME 627

Този модел също е оборудван с вилка с ход 160 мм, но моделът e Yari RC на RockShox. Задният шок RockShox Monarch plus R внася допълнителен комфорт във возията на електрическия велосипед. Трансмисията е механична, с компоненти Shimano XT. Шините са Rodi 25 с главини Shimano Deore и „обути“ в гуми Schwalbe Magic Mary или Fat Albert. Препоръчителната му цена е 4399.95 евро.

планиски електрическо колело, Conway

Conway eWME 427

Моделът е снабден с електрическа трансмисия Shimano Di2, вилка RockShox Yari RC с ход 140 мм и шок RockShox Monarch RT3. Тук също шините на каплите са Rodi 25, но оборудвани с главини Shimano SLX и гуми Schwalbe Hans Dampf. Препоръчителна цена – 4699.95 евро.

планиски електрическо колело, Conway

Conway eWME 327

Този All Mountain модел е оборудван с трансмисия Shimano XT, вилка RockShox Sector с ход 140 мм и шок RockShox Monarch RT3. Шините отново са Rodi 25, главините – Shimano Deore, а гумите Schwalbe Hans Dampf. Препоръчителна цена – 3999.95 евро.

планиски електрически велосипед, Conway

ПРЕПОРЪЧВАМЕ ВИ ОЩЕ:

bosch,батерия, мотор, електрическо колело