Ексклузивни електрически велосипеди от Lamborghini

електрическо колело Lamborghini

Lamborghini за под 20 000 €? Възможно е да се сдобиете с него на момента. Тези от вас, които винаги са си мечтали за италианския спортен автомобил, вече могат да се докоснат по-лесно до него. Обаче тази мечта се движи на две гуми. Луксозният производител на моторни превозни средства Lamborghini последва множество други марки и представи свой електрически велосипед. Напълно очаквано, и тук е наблегнато върху лукса и ексклузивния дизайн. Цената също съответства на изпълнението.

 

Lamborghini произвеждат своите колелета съвместно с италианската start-up компания Italtechnology, чиято база се намира в северна Италия, край Болоня. Разработката и „изглаждането“ на технологиите са отнели цели пет години. Основните участници в тези процеси са от общо четири международни проекта.

 

Новината беше разпространена от италиански бизнес вестник. В изданието пише, че велосипедите разполагат с електронна система срещу кражби, а цената от 14 500 € е напълно очаквана. Максималният преход на е-байка достига до внушителните 145 км. Разбира се, екземплярите се боядисват според желанието на клиента, в един от цветовете на популярните модели автомобили. Ако сте притежател на спортно Lamborghini на 4 гуми, то ще можете да изберете цвета на двуколесното според този, на вашата кола.

 

Електрическите велосипеди на Lamborghini са два – eMTB и шосейна версия, разбира се S-pedelec. Те ще са налични онлайн от май месец, както и при специално подбрани разпространители. Италианците очевидно атакуват различните велосипедни спортове, защото само преди месец Lamborghini, заедно с вело-производителя Cervelo създадоха триатлонски модел, струващ 20 000 $.


ПРЕПОРЪЧВАМЕ ВИ ОЩЕ:

електрическо колело
електрически колела