Див, но обуздан – нов твърдак от Orbea с двигател Bosch

електрически велосипед

Orbea Wild e новият скъпоценен камък на испанския производител на велосипеди. Към типичната крос-кънтри рамка е добавен електрически двигател Bosch Performance Line CX, което означава само едно – още по-приятни моменти за феновете на планинското колоездене. С Orbea Wild ще преминете по най-трудните и най-стръмни пътеки, най-техничните завои и най-грубите настилки. Нагоре или надолу, трудностите стават като детска игра.

Най-забележителното при Orbea Wild е батерията, която е интегрирана перфектно и незабележимо към рамката на велосипеда. Долната тръба не само гали окото с елегантна визия, но и предлага много добра защита на батерията. Въпреки всичко, слагането и махането на батерията е лесно, без нужда от специални инструменти. Портът за зареждане също е защитен добре, чрез гумено уплътнение. Бутонът за активиране на батерията и нейните индикатори са изведени отвън и достъпа до тях е лесен. Велосипедът е технически перфектен, и в допълнение с eMTB режима на Performance Line CX двигателя, става един от най-добрите планински е-байкове на пазара. Помощта на мотора се усеща нежно и естествено, и се нагажда към водача, спрямо стила му на колоездене.

електрически велосипед , интегрирана батерия

При рамката също не са допускани компромиси - хидроформирана, лека и издръжлива. Подсилена стоманена планка защитава двигателя и спомага за удължаването на живота му. Благодарение на скъсения заден триъгълник, Orbea Wild може да се похвали с доста добра маневреност в завоите, по-пъргаво движение на изкачване и по-стабилно управление на спускане. Модерната геометрия спомага за добрия баланс между теглото и динамиката. Типично за електрически планински велосипед, лапата е 35 мм, а кормилото – широко. Вилката е съобразена с наличието на двигателя. Гумите също са подсилени.

С твърдака Orbea Wild и компоненти Bosch, испанците качествено допълват своето портфолио. Версиите на модела са четири, а размера на гумите може да се избира между 27.5”+ и 29”. Цените варират между 2999 € и 4999 €.

електрически велосипед , интегрирана батерия

ПРЕПОРЪЧВАМЕ ВИ ОЩЕ:

електрическо колело
електрически колела