Детски електрически велосипеди от BEN-E-BIKES

детски електрически велосипеди BEN E-bike

Нов продукт на пазара от компанията Ben-E-Bikes! Както си подразбира от името им, те ще произвеждат детски електрически велосипеди. След като голямата компания Haibike направи отделна линия за производство на детски електрически велосипеди, почти същото стори и производителят от Долна Саксония. Само че от Ben-E-Bikes се концентрират единствено върху производството на велосипеди с електромотори за деца. Идеята се зародила през 2014-та година, а през 2016-та екипът на Ben-E-Bikes разполага с първия си готов за пазара модел. Разбира се, всички модели за минали през тест за здравина, приложен от тестовия пилот Бен. Всичките шест модела са разработени съвместно с фирмата PYROBIKES – производител на висококачествени велосипеди от Баден-Вюртемберг.

От компанията Ben-E-Bikes са се концентрирали върху електромоторите на велосипедите. Те са разположени в задното колело на мястото на нормалната главина, а теглото на цялата задна капла, заедно с мотора е само два килограма. Батерията предлага реална мощност от 175 Wh, като по избор тя може да бъде и 250 Wh. Поради този факт, тя тежи едва един килограм. С допълнително заплащане, към детският електрически велосипед може да бъде включено и дистанционно управление, с което може да се възпрепятства развиване на висока скорост от децата.

Ето и моделите на детските електрически велосипеди:

· Twenty E-power V e модел, оборудван с 20 инчови гуми и V-образни спирачки от марката Tektro. Въпреки елктромотора, велосипедът тежи едва 10 кг. Моторът с мощност 250 W осигурява въртящ момент от 30 Nm. Поведението на електрическото задвижване, както и скоростта на движение могат да бъдат настройвани индивидуално за всяко дете. Като някои допълнителни компоненти, към модела можем да споменем: 9-скоростни касета Shimano Deore XT и дерайльор, педали CNC с титаниеви оси и капсуловани лагери, карбоново кормило и гуми Schwalbe Mow Joe.

Цената на Twenty E-Power V, който е подходящ за деца до 50 кг., е 1599 евро.

детски електрически велосипед 20 инча

· Twenty E-Power D струва 1749 евро, но е оборудвано с хидравлични дискови спирачки Magura MT4 и ротори Ashimа с диаметър 160 мм.

· Twenty Four E-Power е велосипед с 24-инчови гуми и окомплектован с 10 скоростен заден дерайльор Shimano Zee, дискови спирачки Magura MT4, шини REMERX XCO Rio и карбоново кормило. Въпреки това, той тежи само 11 кг, а цената му е 1799 евро.

· Twenty Four E-Power Air е оборудван както горния модел, но тук има добавена амортисьорна вилка със 100 мм ход и възможност за заключване. Тази разновидност на модела тежи 12 кг. и струва 1899 евро.

· Twenty Four E-Power Air SL е супер олекотената версия на моделът. Въпреки амортисьорната вилка, моделът тежи 11 кг. В окомплектовката влиза свръх леката касета Sram XG за десет скорости, колела RYDE MX1, спирачки Formula R1 Racing и олекотена седалка BEB Race. Цената му, обаче, е 3499 евро.

детски електрически велосипед

· Twentysix E-Power Race е предназначен за по-големите деца и по името му се разбира, че колелата му са с размер от 26 инча. Този 8.8-килограмов електрически велосипед е малък спринтьор и трябва да се управлява от по-пораснали и отговорни деца. В окомплектовката му влизат: касета Mighty CNC за 10 скорости, колела RYDE MC1, спирачки Formula R1 Racing, олекотена седалка BEB Race и карбоново кормило. Цената му е 3499 евро.

 

Всички модели са на пазара от пролетта на тази година и вече могат да се купят.

детски електрически велосипед

ПРЕПОРЪЧВАМЕ ВИ ОЩЕ:

bosch,батерия, мотор, електрическо колело