Bosch Intuvia- компютър за електрически велосипед

Умен и добре подреден

Контролирайте своя електрически велосипед лесно и интуитивно с този модел компютър. Дисплеят се чете лесно при всякаква светлина, а управлението е дистанционно, до избрана от вас ръкохватка. Докато управлявате своето устройство, ръцете ви безопасно ще бъдат на кормилото по време на каране. Благодарение на функцията, която препоръчва предавките, на които да карате, винаги ще въртите педалите оптимално добре и с лекота. Това увеличава прехода и пести батерията.

 

 

Bosch Intuvia e-bike Computer

 Отличителните черти на Intuvia са:

 

· Максимално удобство при управлението на компютъра, благодарение на дистанционния контролер.

· Идеален за пътуване, тъй като показва всичката важна информация за електрическия велосипед

· Добра четливост под всякаква светлина, дори и при пряка слънчева.

· Intuvia разполага с USB интерфейс и може да се използва като зарядно устройство за вашия смартфон, докато сте в движение.

· При избор може да се настрои да ви напомня за обслужването на вашия електрически велосипед.

 

Степените на работа са: Turbo, Sport/eMTB*, Tour, Eco и Off (двигателя не работи, но компютъра функционира). В режим Turbo, помощта от двигателя е моментна и силна. Подходяща е за спортно колоездене. В режим Sport/eMTB можете да управлявате, както в гората по сложен терен, така и докато се придвижвате в градския трафик. Tour е вашият режим, ако искате да правите дълги преходи с вашия електрически велосипед. Режим Eco предоставя лека, но достатъчно ефективна помощ. Максимална ефективност при дълги разходки. Когато решите да не използвате помощта на електрическия двигател, избирате режим Off. В тази ситуация Purion продължава да предоставя всичката нужна и важна информация. Ползвателите на този модел компютър, могат да активират и функцията за помощ по време на бутане на своя велосипед. С цел най-висока сигурност, помощта при бутане има две степени.

 

*Режим eMTB е създаден специално за моторите Performance Line CX. При него динамиката варира между режимите Tour и Turbo, в зависимост от стила ви на каране.

 

 

Bosch Intuvia Computer