Bosch компютри за електрически велосипеди

Интелигентени асистенти на вашето кормило

Започвайки от Purion, който е фокусиран върху основните функции, минем през Intuvia, с неговия лесен за употреба интерфейс, и стигнем до предлагащия почти всичко Nyon, можем да заключим, че бордовите компютри за електрически велосипеди на Bosch предлагат това, от което имате нужда. От ключовата информация, която доставят сензорите на колелото, до маршрут, съобразен с моментното състояние на велосипеда ви.

 

Bosch e-Bike Computers

Bosch Purion Computer

Дизайнът среща функционалността. Bosch Purion е минималистичен компютър за всеки, който иска да вижда всичко на кормилото си, в най-спретнат вид, независимо дали кара в града или извън него. Ще имате всичката нужна информация само с едно натискане на бутона по време на каране. И това, без да е нужно да махате ръка от кормилото. Пет различни режима на спомагане ви дават индивидуална и прецизна помощ във всяка ситуация.

 

Bosch Intuvia Computer

Bosch Intuvia – умен и с изчистен дизайн. Контролирайте своя електрически велосипед лесно и интуитивно с този модел компютър. Дисплеят се чете лесно при всякаква светлина, а управлението е дистанционно, до избрана от вас ръкохватка. Докато управлявате своето устройство, ръцете ви безопасно ще бъдат на кормилото по време на каране. Благодарение на функцията, която препоръчва предавките, на които да карате, винаги ще въртите педалите оптимално добре и с лекота. Това увеличава прехода и пести батерията.

Bosch Nyon

Bosch Nyon – първия вело-компютър, обединяващ всичко в едно. Nyon е повече от бордови компютър за електрически велосипеди. Той предлага връзка от ново поколение - между е-байка и онлайн портал или приложение за смартфон. Като част от интелигентна система, той ще ви помогне в избирането на маршрута, ще е до вас през цялото време на колоезденето, а накрая ще ъплоудне и анализира вашата активност.5 режима на спомагане

Препоръчване за смяна на предавките

Помощ при ходене

Трансфлективен дисплей

Устойчив на водни пръски

Възможност за зареждане чрез USB

Връзка с мобилно приложение и портал

Навигация

Фитнес функция

Съвместимост с eShift

Съвместимост с двойна батерия

Purion

Да

Не

 

Да

Не

Да

 

Не

 

Не

Не

Не

Не

 

Да

Intuvia

Да

Да

 

Да

Не

Да

 

Да

 

Не

Не

Не

Да

 

Да

Nyon

Да

Да

 

Да

Да

Да

 

Да

 

Да

Да

Да

Да

 

Да