Нов двигател за товарни електрически велосипеди

Природосъобразното и лишено от вредни емисии бъдеще е сред основните приоритети на производителите на електрически превозни средства. Много фирми ще посетят международния фестивал за товарни велосипеди, който започва днес и ще продължи до неделя. В Грьонинген, Холандия компаниите ще покажат тяхната визия за градската логистика на бъдещето. На фестивалът, който ще бъде конференция и изложение, с възможност за тестване на различни продукти, погледите ще бъдат насочени и към задвижващи системи за товарни електрически велосипеди, позволяващи да носят по-големи и тежки товари.

Heinzmann Cargo bike for heavy duty
Heinzmann Drive

Специалистите в производство на батерии GreenPack обединиха усилията си с компанията Heinzmann, за да създадат продукт, който да е от полза за така наречените професионални товарни електрически колелета. Двете компании ще разкрият подробностите за съвместния си труд именно на фестивала в Грьонинген. За да бъде всичко както трябва, по време на изложението ще има и сглобени модели с тази задвижваща система, които ще могат да бъдат тествани. Идеята на производителите на тези иновативни продукти е те да достигнат до различни малки производители, доставчици на продукти, или куриерски фирми.

От GreenPack се канят да впечатлят посетителите на фестивала със специална брандирана система за подмяна на батериите. След успешни тестове, тя вече е в употреба и се нарича Swobbee. Представлява кутия, в която можете да поставите изтощената си батерия и да вземете заредена такава. „С нашите услуги и продукти ще доставяме на логистичните компании и другите ни клиенти професионална поддръжка от световно ниво. По този начин се надяваме да помогнем за развитието и по-голямото потребление на товарни електрически колелета.“ – думи на Тобиас Брайер, старши маркетинг директор на GreenPack. Петер Меримеш, мениджър и директор в Heinzmann Electric Drives добавя: „Чрез нашия нов мотор за товарни велосипеди заемаме нишата, на която досега не бе обърнато внимание. Заради приспособимостта си, задвижващата система може да инсталирана на всякакъв тип карго електричка. Екстремно високият максимален въртящ момент на мотора го прави идеален за градски транспортни решения.


ПРЕПОРЪЧВАМЕ ВИ ОЩЕ:

електрическо колело
електричеко колело Giant
електрически колела