Невидим австрийски тракер за електрически велосипеди

PowUnity GPS Traker
PowUnity GPS Traker

Наричат го „твоят невидим герой“. Малкото GPS проследяващо устройство на производителя PowUnity скромно и срамежливо се спотайва при двигателя на колелото. Младата компания е разработила тракера специално за електрически велосипеди, като към него върви и приложение за смартфон.

Както всяко едно устройство от подобен тип, и това се нуждае от електричество, което получава от батерията на колелото. В случай, че тя бъде свалена от рамката, малкия тракер се захранва от своя резервна батерия. Засега е съвместим само с велосипеди с двигатели Bosch или Yamaha. С правилните инструменти, се монтира при мотора за не повече от 10 минути, казват от PowUnity. Към информацията за мъника, те споделят и видео, в което се показва монтажа, който е наистина елементарен. Въпреки това, от компанията препоръчват монтажа да става в сервиз, или под наблюдение на техническо лице. Устройството работи с предварително поставена в него SIM карта. Активирането на приложението за смартфон се извършва в три лесни стъпки и отнема не повече от три минути. Програмата ще ви алармира, ако колелото тръгне да се движи, а също така и ще указва точното му местонахождение.

PowUnity Mobile App

Цената му е 199.90 € и не включва месечния план на SIM картата. Очаква се в близко бъдеще от PowUnity да влязат в партньорства с разпространители от Германия и Европа.


ПРЕПОРЪЧВАМЕ ВИ ОЩЕ:

електрическо колело
електричеко колело Giant
електрически колела