Модерно ремарке за велосипеди от американския производител Burley

burley travoy trailer ремарке
Burley Travoy

Товарните, или иначе казано, карго електрическите велосипеди са отлична алтернатива за тези, които искат да превозят малко багаж от точка А до точка Б из градската джунгла и без да висят в задръствания с колата си. Има обаче хора, които не могат да се пригодят към специфичната геометрия на рамките на товарните колела. Американската компания Burley има интересно предложение именно за тях.

Burley са специалисти в производството на ремаркета и в продуктовата им гама за 2020-та година виждаме моделът Travoyмного удобно и подвижно ремарке за велосипеди. Всъщност, оказа се, че Travoy не е съвсем нов продукт. Той вече е печелил множество награди. „Градската мобилност е тема, която последно време става все по-актуална. Центровете на големите градове са пренаселени, а все повече хора имат нужда да се придвижат между две точки по-възможно най-бързия и приятен начин. А това не включва техния автомобил. Ако имате и някакъв багаж, то Travoy e възможно най-добрият ви избор. Компактния модел е един от малкото ремаркета за велосипед, които могат след това да се използват и като ръчна количка. Независимо дали ще го използвате за дневното си пазаруване, или за да отидете на работа, с Travoy ще избегнете задръстванията, като след това ще е достатъчно компактен за да го приберете в офиса, или в антрето у дома,“ казва Алисън Строоб, президент на Burley. Още нещо положително при Travoy e, че ремаркето се поставя и маха изключително лесно и така може да се използва не само с един велосипед. Механизмът е елементарен и няма нужда от допълнителен инструмент, за да превърнем всяко едно колело в двуколесно магаре.

Burley Travoy
Burley Travoy

Какво друго още може Travoy? Тръбата, която се захваща за седалковото колче може е с регулируема дължина. Това прави ремаркето съвместимо с велосипедите с трите основни размера гуми, дори и с такива, с монтиран багажник отзад. То има и покривало за багажа, а сгъването му до компактни размери е бързо и стегнато.

Ето и на пръв поглед по-интересните функционалности, които предлага Burley Travoy:

· Иновативно захващане със система за бързо освобождаване

· Дръжка с регулиране на дължината

· Вградено покривало

· Стойка

· Чанти с нов дизайн (раница, 2 пазарски чанти и чанта за документи). Чантите на Burley могат да се закачат към ремаркето на две различни нива. Всички други неща, могат да се захващат посредством наличните ленти.

Цената на ремаркето е 349 € и ще се продава след средата на февруари 2020.


ПРЕПОРЪЧВАМЕ ВИ ОЩЕ:

електрическо колело
електрически велосипеди
електрически колела