Изложението Евробайк 2020 през ноември?

електрически велосипед

Изложението Eurobike 2020 също не бе подминато от пандемията завзела почти цялата планета. Множество колоездачни състезания, панаири и фестивали паднаха жертва на коронавируса през тази година. Европейският водещ фестивал, който по принцип се провежда през септември, с всяка изминала седмица е все повече под въпрос. Организаторите обявиха, че са започнали да мислят над нова дата за тази годишното издание.

Мениджъра на Eurobike Щефан Райзингер направи видео съобщение, в което информира всички заинтересовани за настоящото положение. По думите му изобщо не е ясно дали ще бъдат спазени първоначално обявените дати – между 02.09 и 05.09.2020г. Засега организаторите се придържат към тези дати и правят подготовката като за тях. Въпреки това обаче, те имат едно наум към настоящата непредвидима ситуация и как ще се развие следващите месеци. „Не е въпрос само на нашата организация на фестивала. Надяваме се положението да се стабилизира и подобри, границите да бъдат отворени, пътуванията – разрешени, за да могат посетителите на Eurobike да пристигнат и да се настанят в удобни за тях локации“, казва Райзингер и поглежда с надежда в бъдещето. „Като предварителна мярка вече сме запазили допълнителни дати между 25.10 и 28.10.2020г.“ Разбира се, тези дати също не са окончателни.

Организаторите не искат да се бавят с обявяването на точната дата, но увериха, че около средата на месец май ще бъде вече ясно дали ще се проведе през септември. Ако не, то ноември ще бъде вероятният следващ вариант за провеждането на фестивала. Независимо от моментната пречка, интересът на велосипедната индустрия към Eurobike не е спаднал. „Някои производители бяха планирали свои собствени събития по-рано през годината. Те също пропаднаха. Сега имат интерес към Eurobike, за да представят своите нови продукти“, завършва Райзингер.

Традиционно и ние присъстваме на това ежегодно събитие, за да ви покажем в аванс моделите и продуктите, които ще бъдат актуални през следващата година. Можете да посетите нашия YouTube канал, за да видите какво сме заснели през годините на Eurobike.


ПРЕПОРЪЧВАМЕ ВИ ОЩЕ:

електрическо колело
електрически велосипеди
електрически колела