Giant - EnergyPak Smart Integrated

Капацитет:

500 Wh/625 Wh

Тегло:

4.1 кг (500 Wh) / 3.8 кг (625 Wh)

Размери:

435 x 77.5 x 67 мм

Съвместимост:

Giant:

 • Reign E+ Pro
 • Trance X E+ Pro
 • Trance E+ Pro
 • Stance E+ Pro
 • Stance E+
 • Fathom E+ Pro
 • Fathom E+ (2021)
 • Explore E+ Pro
 • Explore E+ (2021)
 • Amiti E+ (2021)
 • Anytour E+
 • Dailytour E+
 • Intrigue X E+
 • Intrigue E+ Pro
 • Embolden E+
 • Vall-E+ Pro
 • Vall-E+ (2021)

 

Време за доставка:

8-10 работни дни

Гаранция:

24 месеца

Безплатна доставка.

1300,00 лв.

 • Ships within 1-3 days1