какво говорят клиентите за нас?

електрически велосипед, отзиви, клиенти

" За първи път карах новия електрически велосипед из нашия балкан и съм очарован от него - многократно надмина очакванията ми! Всяко евро си струва! Ще ви препоръчвам навсякъде и след някоя и друга година като излязат нови и по-хубави, отново ще си купя от вас! "

Здравко Пенков  от Сливен

електрически велосипед, отзиви, клиенти

" Много съм доволен от колелото и от помощта, която ми оказахте при неговия избор. Карам го почти всеки ден и като за начало изминавам по около 20 км на ден. Поставил съм си за цел да увелича този пробег, а също така да ходя и да се връщам от работа с електрическия велосипед. "

Иван Вълканов от  Бургас


електрически велосипед, отзиви, клиенти

"Купих си електрическо колело Riese&Muller от ekolelo.bg през 2016 г. Карам много повече от предварителните ми очаквания. Имам изминати над 3000 км. Наслаждавам се повече от всякога на свободното си време и вече мога да карам заедно с по-бързи и по-подготвени колоездачи от мен. Любимите ми отсечки са проходите в Стара Планина. Велосипедът е много стабилен – дори с пълни дисаги ми дава сигурност при спускане със скорост над 40км/час, особено при пътища с дупки. При каране в икономичен режим, с изкачвания изминавам повече от 100 км за ден.Това ми дава сигурност за достигане на целта. Осветлението от фара е страхотно – силата и разпределението на светлината са много добри."

Рашко Иванов от Стара Загора

електрически велосипед, отзиви, клиенти

"Много съм доволен от велосипеда, не спирам да го карам из Добрич и събирам овациите на всички познати и погледи на познавачите. Оказа се, че марката Riese & Muller е позната на много хора,а аз не бях я чувал, но случих на консултант и съм много щастлив.

Велосипедът е прекрасен, удоволствие е да го караш!"

Евгений Филипов от  Добрич


Още отзиви от нашите клиенти

"Купих Haibike от ekolelo.bg преди година. Общуването при покупката беше удоволствие – консултация, ценни съвети, бързо и експедитивно плащане и получаване на колелото.

Вече съм навъртял около 1600 км. Нямам никакви оплаквания. В началото бяха необходими някои настройки и поправка на несветещ преден фар. Екипът на ekolelo.bg взеха колелото, закараха го до Стара Загора и го върнаха настроено на другия ден. Човек трудно може да си мечтае за по-експедитивно сервизно обслужване и по-коректни хора.

Препоръчвам на всички, решили да закупят електрическо колело, а на ekolelo.bg – бързо по-нататъшно разширение на този пазар в България и много клиенти."

Александър Стоянов от София