какво говорят клиентите за нас?

електрически велосипед, отзиви, клиенти

"Много съм доволен от велосипеда, не спирам да го карам из Добрич и събирам овациите на всички познати и погледи на познавачите. Оказа се, че марката Riese & Muller е позната на много хора,а аз не бях я чувал, но случих на консултант и съм много щастлив.

Велосипедът е прекрасен, удоволствие е да го караш!"

Евгений Филипов от  Добрич

"Много съм доволен от електрическия велосипед Bergamont E-Horizon. Всеки ден го карам. Ходя на работа и обратно. Не се изморявам от карането и се чувствам добре през целия ден. Интересно е, че откакто го имам спортувам много повече."

Аврам Иванов от Полски Тръмбеш 


отзиви електрически велосипед

"Доскоро карах нормално колело! Ползвах го за бърз превоз, предвид задръстванията в София и утежненият трафик, докато новата ми кола хващаше прахоляк в гаража. Случи се, че случайно тествах електрически велосипед. Тогава взех решение! Задължително новото ми колело трябва да е електрическо. С електрическото колело, усещането е невероятно. Придвижването е два пъти по-бързо, но не мислете, че вече ще мързелувате! Натоварването е абсолютно същото като с нормален велосипед но всичко се случва доста по- леко и комфортно. Цената си заслужава. Преди бях с доста наднормено тегло, сега излишните килограми липсват!  Много съм благодарен на сайта и лично на Иван с който направих обстойна консултация относно видовете велосипеди."

Цвети Богданов от София

електрически велосипед, отзиви, клиент, мнение

"Моя избор се спря на модела E-Revox Ultra 29” на марката Bergamont. Близо половин година се интересувах от електрически велосипеди. Доста изгледах и прочетох в интернет, но окончателно взех решение след контакта ми с ekolelo.bg и тестдрайва който направих в гр.Стара Загора. От доста години карам велосипеди, но усещането и удоволствието да караш електрически е несъизмеримо. Доставката на колелото дойде точно за планираната отпуска и още на другия ден го тествах от Добринище до остров Тасос - 218 км за един ден. До Кавала километража отчете 156 км и 15 -20% ток в батерията, което доста ме впечатли. За 20 дена му навъртях хилядарка. Доста от моите приятели също се запалиха, някой поръчаха и вече карат, а на други им предстои . Велосипеда е страхотен! Заради усещането, и заради емоцията която ти предоставя си заслужава инвестицията."

Илко Овчаров от Велинград 


електрически велосипед, отзиви, клиенти

"Бях скептична по отношение на ел.велосипедите. Обичам да спортувам и мисълта, че ще загубя физическата си форма, ме караше да гледам с пренебрежение на този вариант колоездене.

Още при първото ми излизане (51 km) с моя 2018 Bergamont E-. Horizon разбрах, че няма място за тревога.

С него контролирам усилията си, за да запазя равномерно темпо. Когато желая по-сериозно натоварване – постигам го. Новото ми ел. колело е лесно управляемо, конфортно, компактно, поради вградената батерия и с отличен дизайн. Радост за окото и за тялото."

Виктория Тачева от Сливен

електрически велосипед, отзиви, клиенти

" Много съм доволен от колелото и от помощта, която ми оказахте при неговия избор. Карам го почти всеки ден и като за начало изминавам по около 20 км на ден. Поставил съм си за цел да увелича този пробег, а също така да ходя и да се връщам от работа с електрическия велосипед. "

Иван Вълканов от  Бургас

електрически велосипед, отзиви, клиенти

" За първи път карах новия електрически велосипед из нашия балкан и съм очарован от него - многократно надмина очакванията ми! Всяко евро си струва! Ще ви препоръчвам навсякъде и след някоя и друга година като излязат нови и по-хубави, отново ще си купя от вас! "

Здравко Пенков  от Сливен

електрически велосипед, отзиви, клиенти

"Купих си електрическо колело Riese&Muller от ekolelo.bg през 2016 г. Карам много повече от предварителните ми очаквания. Имам изминати над 3000 км. Наслаждавам се повече от всякога на свободното си време и вече мога да карам заедно с по-бързи и по-подготвени колоездачи от мен. Любимите ми отсечки са проходите в Стара Планина. Велосипедът е много стабилен – дори с пълни дисаги ми дава сигурност при спускане със скорост над 40км/час, особено при пътища с дупки. При каране в икономичен режим, с изкачвания изминавам повече от 100 км за ден.Това ми дава сигурност за достигане на целта. Осветлението от фара е страхотно – силата и разпределението на светлината са много добри."

Рашко Иванов от Стара Загора


Още отзиви от нашите клиенти

"Купих Haibike от ekolelo.bg преди година. Общуването при покупката беше удоволствие – консултация, ценни съвети, бързо и експедитивно плащане и получаване на колелото.

Вече съм навъртял около 1600 км. Нямам никакви оплаквания. В началото бяха необходими някои настройки и поправка на несветещ преден фар. Екипът на ekolelo.bg взеха колелото, закараха го до Стара Загора и го върнаха настроено на другия ден. Човек трудно може да си мечтае за по-експедитивно сервизно обслужване и по-коректни хора.

Препоръчвам на всички, решили да закупят електрическо колело, а на ekolelo.bg – бързо по-нататъшно разширение на този пазар в България и много клиенти."

Александър Стоянов от София