какво говорят клиентите за нас?

отзиви електрически велосипед

"Доскоро карах нормално колело! Ползвах го за бърз превоз, предвид задръстванията в София и утежненият трафик, докато новата ми кола хващаше прахоляк в гаража. Случи се, че случайно тествах електрически велосипед. Тогава взех решение! Задължително новото ми колело трябва да е електрическо. С електрическото колело, усещането е невероятно. Придвижването е два пъти по-бързо, но не мислете, че вече ще мързелувате! Натоварването е абсолютно същото като с нормален велосипед но всичко се случва доста по- леко и комфортно. Цената си заслужава. Преди бях с доста наднормено тегло, сега излишните килограми липсват!  Много съм благодарен на сайта и лично на Иван с който направих обстойна консултация относно видовете велосипеди."

Цвети Богданов от София

електрически велосипед, отзиви, клиент, мнение

"Моя избор се спря на модела E-Revox Ultra 29” на марката Bergamont. Близо половин година се интересувах от електрически велосипеди. Доста изгледах и прочетох в интернет, но окончателно взех решение след контакта ми с ekolelo.bg и тестдрайва който направих в гр.Стара Загора. От доста години карам велосипеди, но усещането и удоволствието да караш електрически е несъизмеримо. Доставката на колелото дойде точно за планираната отпуска и още на другия ден го тествах от Добринище до остров Тасос - 218 км за един ден. До Кавала километража отчете 156 км и 15 -20% ток в батерията, което доста ме впечатли. За 20 дена му навъртях хилядарка. Доста от моите приятели също се запалиха, някой поръчаха и вече карат, а на други им предстои . Велосипеда е страхотен! Заради усещането, и заради емоцията която ти предоставя си заслужава инвестицията."

Илко Овчаров от Велинград 


електрически велосипед, отзиви, клиенти

"Бях скептична по отношение на ел.велосипедите. Обичам да спортувам и мисълта, че ще загубя физическата си форма, ме караше да гледам с пренебрежение на този вариант колоездене.

Още при първото ми излизане (51 km) с моя 2018 Bergamont E-. Horizon разбрах, че няма място за тревога.

С него контролирам усилията си, за да запазя равномерно темпо. Когато желая по-сериозно натоварване – постигам го. Новото ми ел. колело е лесно управляемо, конфортно, компактно, поради вградената батерия и с отличен дизайн. Радост за окото и за тялото."

Виктория Тачева от Сливен

електрически велосипед, отзиви, клиенти

" Много съм доволен от колелото и от помощта, която ми оказахте при неговия избор. Карам го почти всеки ден и като за начало изминавам по около 20 км на ден. Поставил съм си за цел да увелича този пробег, а също така да ходя и да се връщам от работа с електрическия велосипед. "

Иван Вълканов от  Бургас

електрически велосипед, отзиви, клиенти

" За първи път карах новия електрически велосипед из нашия балкан и съм очарован от него - многократно надмина очакванията ми! Всяко евро си струва! Ще ви препоръчвам навсякъде и след някоя и друга година като излязат нови и по-хубави, отново ще си купя от вас! "

Здравко Пенков  от Сливен

електрически велосипед, отзиви, клиенти

"Купих си електрическо колело Riese&Muller от ekolelo.bg през 2016 г. Карам много повече от предварителните ми очаквания. Имам изминати над 3000 км. Наслаждавам се повече от всякога на свободното си време и вече мога да карам заедно с по-бързи и по-подготвени колоездачи от мен. Любимите ми отсечки са проходите в Стара Планина. Велосипедът е много стабилен – дори с пълни дисаги ми дава сигурност при спускане със скорост над 40км/час, особено при пътища с дупки. При каране в икономичен режим, с изкачвания изминавам повече от 100 км за ден.Това ми дава сигурност за достигане на целта. Осветлението от фара е страхотно – силата и разпределението на светлината са много добри."

Рашко Иванов от Стара Загора


електрически велосипед, отзиви, клиенти

"Много съм доволен от велосипеда, не спирам да го карам из Добрич и събирам овациите на всички познати и погледи на познавачите. Оказа се, че марката Riese & Muller е позната на много хора,а аз не бях я чувал, но случих на консултант и съм много щастлив.

Велосипедът е прекрасен, удоволствие е да го караш!"

Евгений Филипов от  Добрич


Още отзиви от нашите клиенти

"Купих Haibike от ekolelo.bg преди година. Общуването при покупката беше удоволствие – консултация, ценни съвети, бързо и експедитивно плащане и получаване на колелото.

Вече съм навъртял около 1600 км. Нямам никакви оплаквания. В началото бяха необходими някои настройки и поправка на несветещ преден фар. Екипът на ekolelo.bg взеха колелото, закараха го до Стара Загора и го върнаха настроено на другия ден. Човек трудно може да си мечтае за по-експедитивно сервизно обслужване и по-коректни хора.

Препоръчвам на всички, решили да закупят електрическо колело, а на ekolelo.bg – бързо по-нататъшно разширение на този пазар в България и много клиенти."

Александър Стоянов от София