Електрическите велосипеди на Kalkhoff за 2020-та година са с платформа от Continental

Kalkhoff 2020
Kalkhoff 2020

Новите модели на Kalkhoff за 2020-та година са окомплектовани с 48-волтова система на Continental. Партньорството беше оповестено преди около месец, когато немския производител представи своите два нови модела Endeavor 3.C и Image 3.C, разширена информация за които ще откриете малко по-долу. Велосипедите ще използват и новата вградена 660 Wh батерия, която се намира в долната тръба на рамката. Повишен и максималният въртящ момент – 75 Nm. Новият фърмуеър ще позволява три нови режима на подпомагане, освен досега познатите. Това ще бъдат Range, Balance и Power и ще се определят от водача. По този начин колоездачът ще може да адаптират производителността на двигателя индивидуално, спрямо своя стил на колоездене.

Дисплеят XT 2.0 също е претърпял промяна в дизайна, а наличието на Bluetooth прави нещата перфектни. При инсталиране на безплатно приложение за смартфони, могат да се използват функции като навигация, информация за времето, топографски карти, както и нормалните телеметрии на велосипеда.

Kaklhoff Endeavor 3.C 2020
Kaklhoff Endeavor 3.C 2020

Kalkhoff Endeavor 3.C: моделът е определен от немците като трекинг велосипед, притежаващ „страхотна окомплектовка и топ качество на разумна цена“. Изчистен откъм дизайна, той е доста пъргав и чудесен за дълги преходи, или за ходене до работа. Endeavor 3.C през 2020-та година ще се предлага също така и с дамски и lowstep рамки, за по-лесно „обяздване“. Има и две опции за двигател – Continental Prime и Bosch Performance Line. С двете нива на оборудване Move и Advance Kalkhoff искат да достигнат до изискванията на всеки колоездач.

Мощният Endeavour 3.C Advance е с двигател Continental Prime, интегрирана батерия 660 Wh, и 10-скоростна система Shimano Deore.

· касета: 11-32

· курбели с плоча 38 зъба

· спирачки Shimano MT200 с дискове 180/160 мм

· предни и задни светлини

· вилка SR Suntour NEX E25 с хидравлично заключване

· главини Shimano TX505

· гуми Schwalbe Energizer Active Plus

· алуминиев багажник, степенка

· цена 2799 €

 

Endeavor 3.C Move също е с двигател Continental Prime и вградена 660 Wh батерия, но останалата част от оборудването е от малко по-достъпните класове. Скоростната система тук е Shimano Altus с 8 предавки, има и лека промяна в някои от периферните компоненти. Съответно и цената му е по-ниска – 2399 €.

Kalkhoff Image 3.C 2020
Kalkhoff Image 3.C 2020

Image 3.C са удобна и комфортна градска линия електрически велосипеди. С тях от Kalkhoff искат да направят мост между модерния градски е-байк и по-спортните такива. В сърцето на Image 3.C също седи двигателят Continental Prime с батерия 660 Wh. И Move и  Advance версиите са със скоростна система Shimano Nexus, със 7 вградени в задната главина предавки. Всъщност, двата модела са почти идентични, като разликата между тях е, че Advance е с ремък, а Move – с верига. Цените са съответно 2999 € за Advance и 2699 € за Move.


ПРЕПОРЪЧВАМЕ ВИ ОЩЕ:

електрическо колело
електричеко колело Giant
електрически колела