Една година откакто сме още по-близо до вас

Cobi.BiKE

Не напразно са казали, че когато хобито ти е работа, нямаш нито един работен ден. За повечето от хората, които стоим зад проекта ekolelo.bg, колоезденето е, или е било едно от основните ни хобита. В малкия ни и скромен екип има бивши състезатели в дисциплините downhill и cross country и фенове на колоезденето за удоволствие. Затова и решихме да предприемем предизвикателството и да направим една не толкова сигурната стъпка - да предлагаме в България висок клас велосипеди с електрическо подпомагане. Една сравнително скъпа спортна и доставяща удоволствие техника за жизнените стандарти в България. Рискът обаче се оказа оправдан! Интересът към е-байковете, както им казваме разговорно, се оказа изненадващо голям.

През месец април 2021 се навършва 1 година от отварянето на физическия ни магазин и сервиз за електрически велосипеди в София. На пръв поглед нещата не са се променили много - и при отварянето, и сега държавата ни е в пълен или частичен “локдаун”. Въпреки това, през тази трудна една година много хора ни се довериха и дойдоха на място в магазина, за да видят и тестват от богатия ни асортимент електрически велосипеди-pedelec. Стартирахме с едни от лидерите в бранша - Riese&Muller и GIANT, като през тази една година станахме сътрудници и на КТМ, като в момента това са едни от основните марки, на които залагаме в магазина ни. Заедно с това обогатихме и аксесоарите около електрическите велосипеди и вече предлагаме багажници, кошници и дисаги за велосипеди, голямо разнообразие от каски, помпи и гуми, огледала и светлини. Можем да се похвалим с най-голямото разнообразие и наличност на електрически велосипеди в България, въпреки че през 2021г. има огромни затруднения с техните доставки в световен мащаб.

Освен със софтуерите за велодиагностика на Bosch и GIANT, с които стартирахме, вече разполагаме и с такъв на Shimano. По този начин обхванахме най-използваните и наложени марки двигатели в този бранш.

 

Заповядайте при нас! Готови сме да ви запознаем с вашия бъдещ спортен или туристически партньор. А защо не и този, с който ще закарате децата си до детската градина.


ПРЕПОРЪЧВАМЕ ВИ ОЩЕ:

електрическо колело Porsche

Първо електромобил, а сега и електрически велосипед - Porsche се устремяват към бъдещето

електрическо колело Forestal
електрически колела Trek